BEZ DLAKE NA JEZIKU / Šef HNS-a sasuo paljbu po Bebeku i odgovorio na pitanje treba li Bruno Marić odstupiti: 'Nećemo odobravati ovakve stvari'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Jasno je rekao što misli o cijeloj situaciji

30.9.2021.
20:53
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Mislim da to nije kontakt za prekršaj. A ako ćemo mi ići tako da zadovoljimo Hajduk ili navijački puk Hajdukov pa da ne bi oni onda mijaukali, onda najbolje da krenemo utakmicu s 2-0 na Poljudu da možemo normalno sudit," stenogram je navodne snimke suca Ivana Bebeka koja se u četvrtak pojavila na društvenim mrežama.

Image
HNL SKANDAL /

Internetom kruži snimka na kojoj sudac Ivan Bebek vrijeđa hajdukovce i Splićane: HNS pokrenuo disciplinski postupak

Image
HNL SKANDAL /

Internetom kruži snimka na kojoj sudac Ivan Bebek vrijeđa hajdukovce i Splićane: HNS pokrenuo disciplinski postupak

"Nakon objavljene audio snimke suca Ivana Bebeka, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, odmah je zatražio pokretanje disciplinskog postupka protiv Ivana Bebeka, kao i hitno očitovanje o ovoj snimci od strane Ivana Bebeka te predsjednika Komisije nogometnih sudaca Brune Marića," poručili su isti dan iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski nogometni savez pravodobno će obavijestiti javnost o ishodu disciplinskog postupka protiv Ivana Bebeka," dodali su iz krovne Kuće hrvatskog nogometa.

Dan kanije na Novoj TV gostovao je šef HNS-a Marijan Kustić te je progovorio o ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka vrha HNS-a

"Sada je sve na Disciplinskoj komisiji HNS-a. Oni će odlučiti o kazni za Bebeka. Ne bi bilo u redu od mene da ja sada govorim što će biti. Ja se u ime Saveza i u svoje osobno ime ispričavam svima onima koji su se našli prozvanima u navedenoj snimci. Čim smo je čuli i vidjeli, odmah smo reagirali, tražili pokretanje postupka i sada se treba strpjeti pet-šest dana i vidjeti što će biti odlučeno", kazao je Kustić te je odgovorio na pitanje jesu li odnosi HNS-a i Hajduka narušeni.

"Ja sam se ispričao i u ime Saveza i u osobno ime, a ovo je Bebekov pojedinačni incident. Ipak, sve osobe u nogometu trebale bi paziti što pričaju, i privatno i javno. Napravit ćemo sve da se ovakve stvari više ne ponavljaju, neovisno o tome je li u pitanju Hajduk ili bilo koji drugi klub. Isprike svima, i navijačima Hajduka, i gospodinu Duplančiću. Bebek je naštetio ugledu sudačke organizacije. Nećemo odobravati ovakve niti slične stvari. Duboko se nadam da se ovakve stvari više neće ponavljati. Glede Brune Marića, šefa sudačke organizacije, ne mislim da bi on trebao odstupiti, ali za Bebeka će sve odlučiti Disciplinska komisija", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo