To se zove ljubav: Odbio Real i Barcelonu zbog kluba koji se bori za ostanak

Njemački nogometni reprezentativac Marco Reus (25) produžio je ugovor sa svojim sadašnjim klubom Borussijom iz Dortmunda na još dvije godine, odnosno do ljeta 2019.

10.2.2015.
14:50
VOYO logo

Dosadašnji Reusov ugovor, koji je vrijedio do 2017. godine, u sebi je sadržavao klauzulu prema kojoj je njegova otkupna cijena 30 milijuna eura, a veliki interes za njega pokazivali su brojni europski velikani, od Real Madrida i Barcelone, preko Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Chelseaja, do velikog Borussijinog rivala Bayerna.

"Marco je mogao birati za koji će klub igrati, a sada je postao važan dio naše budućnosti", izjavio je sportski direktor Borussije Michael Zorc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dortmund je moj rodni grad, a Borussia je moj klub. Veselim se uspješnoj budućnosti momčadi koju podupiru naši fantastični navijači. Čeka nas puno posla, a ja želim dati svoj doprinos", rekao je Reus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj rođeni Dortmunđanin ponikao je u Borussijinoj nogometnoj školi, ali je kao senior najprije igrao za Ahlen i Borussiju Mönchengladbach, prije no što se 2012. vratio na Westfalen. Iako se Borussia ove sezone nakon 20 kola njemačkog prvenstva nalazi tek na 16. mjestu i grčevito se bori za ostanak, Reusa to nije spriječilo da produlji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo