UHVATILI GA KAMEROM / Marca objavila snimku s Modrićeve zabave: 'Ovo niste mogli vidjeti'

Image

Modrić je nagradu primio u Casinu de Madrid, a u dvoranu je stigao u društvu supruge Vanje i uz direktora Marce

19.5.2022.
12:02
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i lider Real Madrida, Luka Modrić (36), u srijedu je primio nagradu "Marca legend", koju španjolski list Marca dodjeljuje najboljim sportašima za zasluge u njihovim sjajnim karijerama.

Nagradu "Marcina legenda" ranije su primili Cristiano Ronaldo, Diego Maradona, Michael Jordan, Ronaldo, Alfredo di Stefano, Rafael Nadal, Leo Messi, Usain Bolt, Pele, Fernando Alonso, i još neke sportske legende, a sada im se pridružio i naš Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je nagradu primio u Casinu de Madrid, a u dvoranu je stigao u društvu supruge Vanje i uz direktora Marce. U dvoranu je ušao kroz "špalir" u dresovima Reala s jedne i hrvatske reprezentacije s druge strane.

Video sa zabave

Na kraju je Marca posvetila Modriću veliki članak i postavila je pitanje svih pitanja - je li Luka Modrić najbolji veznjak u povijesti? A objavili su i zanimljiv video koji se nije mogao vidjeti uživo. Naime, kamera Marce pratila je Modrića tijekom cijele večeri pa i na zabavi nakon dodjele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić iza kulisa: zabava njegove brand nagrade i poruka za Real Madrid", stoji to u naslovu videa objavljenog na stranicama Marce, a ispod navode "da su to snimci koje nismo mogli vidjeti". Na njemu se vidi kako se Modrić druži s brojnim gostima u Casino de Madridu, kako daje izjavu o nagradi te nakon toga šalje poruku navijačima u kojoj zahvaljuje na podršci.

Video pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo