HRVATSKI MAESTRO ODUŠEVIO / Španjolci dižu našeg Luku Modrića u nebesa, a on ponovno pokazao koliko je skroman i ponizan nakon velike predstave

Image
Foto: Profimedia

Madridski Real je nakon pobjede nad Barcelonom u polufinalu španjolskog Superkupa svladao Athletic Bilbao 2:0 u finalu i osvojio prvi trofej nakon 549 dana

17.1.2022.
8:43
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid je osvojio španjolski Superkup nakon slavlja nad Athletic Bilbaom 2:0, a još jednu maestralnu utakmicu odigrao je naš Luka Modrić koji je postigao prvi pogodak.

Hrvatski kapetan je doveo Real u vodstvo u 38. minuti prekrasnim pogotkom, a konačan rezultat postavio je Karim Benzema golom s bijele točke. Modrićevim nastupom bio je oduševljen i predsjednik Reala Florentino Perez koji je za Hrvata, Benzemu i Courtoisa rekao da su 'najbolji igrači na svojim pozicijama' te da Modrić ' igra u zavidnoj formi vrijednoj osvajanja Zlatne lopte'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POTEZ MAESTRA /

Luka Modrić zabio sjajan gol u finalu Super kupa, društvene mreže gore: 'On je najveći svih vremena'

Image
POTEZ MAESTRA /

Luka Modrić zabio sjajan gol u finalu Super kupa, društvene mreže gore: 'On je najveći svih vremena'

"U nogometu se uvijek puno priča o godinama, ali ja s 36 na leđima uživam kao nikad prije. Trudim se, a nema ništa bolje od toga da ste igrač Real Madrida. Osvojio sam 18 titula u devet godina koliko sam ovdje, a nadam se da će ih biti još. Igram li bolje nego u 2018.? Pa ne znam, ne volim baš pričati o sebi. Osjećam se jako dobro, a neka drugi pričaju o mojim igrama. Predsjednik je to izjavio? Hvala mu na tome", započeo je Modrić u razgovoru s novinarima.

Španjolci pišu hvalospjeve

Osvrnuo se i na produljenje ugovora s Kraljevskim klubom o kojem se priča već neko vrijeme:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam dobar odnos s klubom i želim da se on nastavi, a siguran sam da ćemo naći opciju koja će zadovoljiti obje strane. Treba nam par minuta da se dogovorimo. Zna se što želim i nadam se da i klub tako razmišlja", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljeni Modrićevim nastupom su i španjolski mediji, a Marca je posvetila naslov našem maestru: 'Srećom, u nogometu još uvijek ima ljudi kao što je Modrić'.

"Na stadionu je DJ rasplesao ljude, a najavljivač je gol Luke Modrića popratio uzvikom kao da je pogodak pao u finalu Lige prvaka. Ljepota pogotka to je i zaslužila, a Hrvat je ponovno iz svog šešira izvukao genijalnost. Više nećemo ni pisati o njegovim godinama s obzirom na to da je Hrvat na misiji da nas svakodnevno podsjeti da se one na njega ne odnose", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On je utjelovljenje Ancelottijeva Reala'

A svoje oduševljenje Lukinom predstavom nije skrivao ni Mundo Deportivo:

"Ponovno je bio heroj i prekinuo sušu od 549 dana koliko Real nije osvojio trofej. Zabio je prvi pogodak u sezoni nakon što je u utakmicama protiv Getafea i Valencije pogađao okvir vrata. Athletic jednostavno nije znao kako dešifrirati Modrića. Savršeno je odradio što se od njega tražilo, kao što to čini i obično. Držao je svoju poziciju, kontrolirao tempo utakmice s Kroosom te pronalazio rupe iza Athleticovih stopera. On utjelovljuje sustav igre koji Ancelotti igra s Realom. Oni su kao kameleon, spremni se prilagoditi svakoj situaciji", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je osvojio 18 trofeja otkako je stigao u Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo