MARCA / 'Poklonite se novom Zidaneu. On igra kao anđeo, paklen je nogometaš iako mu je tek 20.'

Image
Foto: Profimedia

Marca hvali Bellinghama do te mjere da ga uspoređuje sa Zinedine Zidaneom

27.7.2023.
9:38
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida noćas su po našem vremenu u američkom Houstonu pobijedili Manchester United 2-0 u pripremnoj utakmici za novu sezonu, a Jude Bellingham zabio je svoj prvi gol za Madriđane.

Image
SPEKTAKL U HOUSTONU /

Pogledajte čudesne golove Reala protiv Man Uniteda, ovo se ne viđa svaki dan

Image
SPEKTAKL U HOUSTONU /

Pogledajte čudesne golove Reala protiv Man Uniteda, ovo se ne viđa svaki dan

Zabio nakon samo 6 minuta

Engleski vezni igrač Bellingham, koji je došao u Madrid u lipnju iz Borussije Dortmund u iznosu od 103 milijuna eura plus bonuse, postigao je gol nakon samo šest minuta igre, na dodavanje njemačkog braniča Rudigera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Bellingham je primio loptu u jednom natrčavanju i ekspresno lobao golmana Uniteda s nekih 16 metara. Uz spomenuto, Jude Bellingham odigrao je odlično.

Briljira u SAD-u

OVDJE pogledajte njegov atraktivan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U niti mjesec dana otkako je napunio 20 godina te postao najskuplji igrač u povijesti najvećeg kluba, briljirao je u obje prijateljske utakmice na američkoj turneji. Pobjedama protiv Milana (3:2) i Manchester Uniteda.

Madridska Marca hvali Engleza do te mjere da ga uspoređuje sa Zinedine Zidaneom, te navodi kako je broj pet u pravim rukama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Veličanstvenu utakmicu je odigrao'

"Engleska zvijezda potpisala je veličanstveni meč. Houston je svjedočio showu Judea Bellinghama. Igrača koji ne samo po broju na dresu, nego po mnogo toga - pokretima, akcijama, velemajstorstvu, podsjeća na Zinedinea Zidanea", piše Marca u tekstu naslovljenom "Ovo je najbliže Zidaneu što smo vidjeli", te dodaje:

"Briljirao je protiv Milana, a onda mu je protiv Uniteda bilo dovoljno samo pet minuta da pokaže kako je vrijedan počasti nošenja Zidaneove petice. Bellingham je Rudigerovo dubinsko proigravanje pretvorio u umjetničko djelo. Majstorski je loptu štopao ljevicom i onda zabio desnicom tako što je lobao Onanu. Da, Bellingham je sletio u Real u velikom stilu i treba mu se pokloniti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

'Igrao kao anđeo'

Novinar Marce navodi i sljedeće:

"To je nogometaš koji igra kao anđeo, ali koji već u ovako mladoj dobi daje karakter momčadi. Ne zaboravimo da je dečko tek napunio 20, ali se ne predaje i ne sakriva, nego Ancelottijevom novom Realu daje energiju i snagu. Jude razbija stereotipe o dobrom veznjaku koji igra samo za potez i dotaknuo je drugi gol još jednom Zidaneovom akcijom u kojoj je posjeo Unitedovu poluobranu s dva smanjenja. On je pakleni igrač koji se sjajno uklopio u momčad koja svojim igrama ulijeva strah već krajem srpnja, a nisu se Madriđani još ni uigrali".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo