MANDŽUKIĆEV ULTIMATUM URODIO PLODOM: / Neustrašivi Hrvat izgurao Higuaina iz sastava! 'On je ratnik među ljudima'

Image

Mario Mandžukić večeras (20.45) će zaigrati protiv Crotonea u samom vrhu napada.

26.11.2017.
11:11
VOYO logo

Čini se kako je Mandžin ultimatum svom treneru Allegriju ipak urodio plodom. Nakon što je hrvatski reprezentativac osobno poručio svom treneru kako mu je dosta žrtvovanja za momčad i silnih obrambenih zadataka koje ima kao lijevo krilo, Allegri ga je najavio u prvih 11 Juventusa u samom vrhu napada umjesto Gonzala Higuaina.

MANDŽUKIĆU PREKIPJELO: Otišao Allegriju i jasno mu naglasio što (ne)želi! ‘Dosta mi je toga treneru, ovako stoje stvari…’

Mandžukić želi biti u najboljoj mogućoj napadačkoj formi uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji, a to ne može ostvariti kao krilni igrač. S tim problemom je otišao svome treneru. Smatra se kako je to bio razlog što je utakmicu protiv Barcelone odgledao s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će "ratnik" Mario Mandžukić zaigrati na onoj poziciji koju je zazivao ovih dana u medijima. Mandžo je postao apsolutni heroj Juventusovih navijača koji su u srijedu na utakmici Lige prvaka razvili veliku koreografiju s njegovim likom i transparentom "Među ljudima, ratnici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je osvojio navijače "Stare dame" upravo svojom požrtvovnošću, zalaganjem na travnjaku i trudom koji pokazuje u svakoj utakmici u kojoj nastupi.

Ugledna talijanska La Gazzeta dello Sport u današnjem izdanju donosi tekst o Vatrenom pod nazivom: "Evo opet Mandžukića: Juventusov ratnik napada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Gazzeta dello Sport u svojem tekstu ističe kako će Allegri, kako će sezona sve više odmicati, tražiti više mogućnosti i fleksibilnosti u momčadi, a u toj situaciji bi se itekako mogao iskazati Mandžukić.

"Nema te pozicije na terenu koju Hrvat ne može igrati. Ako treba, igrat će beka, ako treba bit će krilo, a kad se jednom u tisuću godina Higuain mora malo odmoriti, zaigrat će i u špici napada. I jedno je sigurno. Gdje god će igrati, ostavit će srce na terenu i upravo je to razlog što je završio na veličanstvenoj koreografiji. On je, zapravo, ratnik među ljudima", stoji u tekstu u današnjoj Gazzetti koja se tako na sjajan način poklonila Vatrenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Marijo Mandžukić ove sezone u dresu Juventusa zaigrao u 16 utakmica u svim natjecanjima i zabio 4 gola uz 2 dodavanja za gol. Ukupno je srčani Slavonac skupio 1253 minute na terenu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo