MANDŽUKIĆEV KONKURENT MOGAO BI SE VRATITI U LONDON: / Popularni Premierligaš troši cijeli budžet na Higuaina?

Image
Foto: Daniel LEAL-OLIVAS / AFP

Argentinski napadač očito nema budućnost u Juventusu

11.7.2019.
10:05
Daniel LEAL-OLIVAS / AFP
VOYO logo

Tridesetjednogodišnji argentinski nogometaš Gonzalo Higuain mogao bi nastaviti karijeru u Engleskoj. On je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi iz Juventusa u londonskom Chelseaju, a u četvrtak se pojavila vijest kako ga u svojim redovima želi imati drugi engleski prvoligaš iz istog grada, West Ham.

Kako javlja Sky Sport Italia, West Ham je već pokušao dovesti neke napadače u ovom prijelaznom roku, ali nije uspio, a sada su Hammersi odlučili poslati ponudu od 40 milijuna eura za Higuaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo posudba?

West Ham bi tako, prema pisanju otočkih medija, potrošio na argentinskog napadača veći dio svojeg budžeta za transfere, pa se u Londonu nadaju kako će za početak Juventus pristati na posudbu s opcijom kupnje.

Juventus je uoči početka sezone preuzeo Maurizio Sarri, novi trener koji ne vidi Higuaina u svojim planovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Ako ipak ostane u torinskom klubu, Higuaina bi u novoj sezoni očekivala velika konkurencija u napadu Stare dame. Uz hrvatskog napadača Marija Mandžukića, Argentinac će se za poziciju morati boriti s Cristianom Ronaldom, Paulom Dybalom i Moiseom Keanom, a mnogo se govori o tome kako će momčad pojačati izvrsni napadač Mauro Icardi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo