NAKON TOGA JE OBJAVIO KRAJ /

Mandžukiću u zadnji tren propao transfer? 'Njegov agent nudio ga je tamošnjim klubovima, ali je bilo prekasno...'

Image
Foto: Profimedia

Napadač je imao i bogatu klupsku karijeru

8.9.2021.
19:42
Profimedia
VOYO logo

Legendarni hrvatski napadač Mario Mandžukić u petak je objavio završetak svoje igračke karijere u dobi od 35 godina. Nekoliko dana kasnije novinar Times od Indije, Marcus Mergulhao, objavio je kako je napadač želio u toj zemlji nastaviti karijeru, ali da nije bilo interesa.

Image
PRIČA ODJEKNULA U SVIJETU /

Strani mediji se raspisali o 'napetom' odnosu Modrića i Mandžukića

Image
PRIČA ODJEKNULA U SVIJETU /

Strani mediji se raspisali o 'napetom' odnosu Modrića i Mandžukića

"Mandžukićev agent je pred kraj prijelaznog roka indijskim klubovima nudio napadača Za njega je tražio plaću od pola milijuna eura godišnje, ali dobio je odgovor da je to preskupo i prekasno jer je ponude poslao pred zatvaranje tržišta", napisao je spomenuti novinar na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi na vječnoj listi

Tijekom karijere Mandžukić je odigrao 89 utakmica za hrvatsku reprezentaciju te je postigao 33 pogotka što ga svrstava na drugo mjesto najboljih strijelaca "vatrenih", više golova postigao je samo Davor Šuker (45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni "Mandžo" prvenstveno se isticao važnim golovima na velikim natjecanjima, pa je tako bio i strijelac vjerojatno najvažnijeg pogotka u povijesti hrvatske reprezentacije, pobjedničkog za 2-1 protiv Engleske u produžetku polufinala Svjetskog prvenstva u Rusiji prije tri godine. 

Mandžukić je imao i bogatu klupsku karijeru tijekom koje je nosio dres Marsonije, Zagreba, Dinama, Wolfsburga, Bayerna, Atletica i Juventusa, da bi proljetni dio prošle sezone proveo u Milanu. S Dinamom je osvojio tri naslova prvaka Hrvatske te dva Kupa, s Bayernom po dva naslova prvaka Njemačke i Njemačka kupa te Ligu prvaka, a s Juventusom četiri naslova prvaka Italije uz tri Talijanska kupa. 

Te 2013. godine kada je s Bayernom osvojio Ligu prvaka bio je i strijelac prvog pogotka na utakmici u 2-1 pobjedi protiv Borussije Dortmund, a bio je strijelac i u finalu Lige prvaka 2017. u 1-4 porazu Juventusa od Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo