VIDEO: / Evo zašto je cijeli stadion zviždao Mandžukiću

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić odigrao je glavnu ulogu u posljednjoj utakmici 9. kola španjolskog prvenstva.

27.10.2014.
8:47
VOYO logo

Odlučujući se trenutak dogodio u 40. minuti kada se Mandžukić najbolje snašao nakon kornera i iskoristio odbijenu loptu da matira domaćeg golmana Guaitu. Treći mu je to prvenstveni pogodak ove sezone i šesti ukupno u službenim utakmicama.

Nije to, međutim, bilo sve od Mandžukića u ovoj utakmici. I u drugom je ključnom trenutku bio u središtu zbivanja: u 56. ga je minuti domaći branič Alexis udario u lice i dobio izravan crveni karton. Bilo je malo teatralnosti u Mandžukićevom padu, cijeli stadion je zviždao hrvatskom napadaču, ali snimka potvrđuje da je kontakta bilo. Osim toga, dok je ležao na travi, nagazio ga je Getafeov veznjak Juan Rodriguez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/vU6rPozP0j4

"Nisam mu mogao slomiti nogu tim gaženjem. Svi smo bili vrući, to je nogomet. I Atletico je koristio sva moguća oružja", izjavio je Rodriguez za Marcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo za kraj da je Mandžukić ostao na terenu do 83. minute, dok je povremeni hrvatski reprezentativac Sammir igrao za domaće do 66. minute. Atletico je na ljestvici na petom mjestu s dva boda manje od vodeće Barcelone.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo