MANDŽUKIĆ PRIJE ODLASKA NAPRAVIO NEVJEROJATNU GESTU? / Internetom kruži priča o potezu kakav bi rijetko tko učinio

Image
Foto: Profimedia

Gesta je ovo na koju bi se malo tko odlučio, no Mandžukić je isto napravio i sa svojom plaćom za ožujak, kad je također sav novac donirao u humanitarne svrhe

27.5.2021.
18:21
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić na odlasku je iz Milana u koji je stigao početkom ove godine. Mandžo se u Milanu nije baš najbolje proveo, a klub ga, prema svemu sudeći, neće zadržati nakon što mu istekne ugovor.

No, prije nego je otišao, Mandžukić je navodno napravio veliku gestu za svoj klub. Naime, društvenim mrežama kruži priča da se Mandžukić odrekao svoje plaće za mjesece travanj i svibanj jer nije treneru tad bio na raspolaganju za igru. Novac je navodno donirao Milanovoj zakladi koja pomaže djeci slabijeg socioimovinskog statusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove informacije podijelile su mnoge stranice, ali i neki novinari putem Twittera, no još uvijek ne možemo reći da su dovoljno provjerene, tako da ih uzmite “sa zrnom soli”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gesta je ovo na koju bi se malo tko odlučio, no Mandžukić je isto napravio i sa svojom plaćom za ožujak, kad je također sav novac donirao u humanitarne svrhe.

Image
MANDŽUKIĆ EKSPRESNO PRONAŠAO NOVI KLUB: /

Legendarni Vatreni nakon Milana seli u redove drugog europskog velikana

Image
MANDŽUKIĆ EKSPRESNO PRONAŠAO NOVI KLUB: /

Legendarni Vatreni nakon Milana seli u redove drugog europskog velikana

Oprostio se od Milana

Ne tako davno, još ove zime, Mario Mandžukić bio je na svim naslovnicama talijanskih medija. Najavili su ga kao veliko pojačanje kao možda i ključnu figuru Milana u borbi za naslov, odnosno Ligu prvaka. Mandžukić je dočekan raširenih ruku, o njemu se danima pisalo, pratio se svako njegov korak, ali na kraju nije baš ispalo onako kako su svi priželjkivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je imao uglavnom velikih problema s ozljedama i pronalaskom forme, a u cijeloj polusezoni, u kojoj je nastupio tek 11 puta, nije upisao niti gol niti asistenciju. Kako je imao ugovor do kraja sezone, u klubu su odlučili da mu neće produljiti suradnju i to pak znači da je protiv Atalante odigrao svoje posljednje minute u dresu Milana.

Da će napustiti klub po isteku ugovora, što znači 30. lipnja, potvrdio je indirektno i on sam kratkim oproštajnim pismom na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo mi je zadovoljstvo igrati za Milan. Zahvalan sam klubu i upravi što su mi pružili priliku, hvala i treneru i stožeru za sav njihov predani rad i na koncu hvala suigračima, koji ne samo da su izvrsni igrači, već su i sjajna grupa ljudi. Sretan sam što smo uspjeli vratiti Milan u Ligu prvaka gdje i pripada i želim svima u klubu samo najbolje u budućnosti”, napisao je Mario Mandžukić u svom oproštajnom pismu na Instagramu.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo