MANDŽUKIĆ EKSPRESNO PRONAŠAO NOVI KLUB: / Legendarni Vatreni nakon Milana seli u redove drugog europskog velikana

Image

Kao glavno pojačanje spominje se baš Mario Mandžukić kojem Milan ipak neće produljiti suradnju nakon relativno neuspješne polusezone

26.5.2021.
12:43
VOYO logo

Hrvatski nogometaš i legendarni Vatreni, Mario Mandžukić, tek je raskrstio s Milanom, a već se spominje u kontekstu novog velikana. Naime, kako javlja turski CNN, Hrvat bi karijeru mogao nastaviti u redovima njihova Bešiktaša.

Turski klub ovoga ljeta ostaje bez Cenka Tosuna, koji se vraća s posudbe u Everton, a otići će im i Vincent Aboubakar s kojim ne mogu postići dogovor oko produljenja ugovora. Turci su jednog od svojih napadača Umuta prepustili Hajduku, koji bi mogao otkupiti njegov ugovor i sada Bešiktaš aktivno traži pojačanja u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Mario Mandzukic of AC Milan during the Serie A match between Bologna FC and AC Milan at Stadio Dall'Ara, Bologna, Italy on 30 January 2021. Photo by Giuseppe Maffia.//SPORTPHOTO24_sp24630/2102011723/Credit:Sportphoto24/Giuseppe Maf/SIPA/2102011727,Image: 587885691, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Kao glavno pojačanje spominje se baš Mario Mandžukić kojem Milan ipak neće produljiti suradnju nakon relativno neuspješne polusezone. Bešiktaš sljedeće sezone igra Ligu prvaka i potrebni su im kvalitetni napadači, a osim Mandžukića žele dovesti i napadača Hatayspora, Senegalca Mamea Birama Dioufa.

Spomenimo kako se Mandžukić već nekoliko puta dovodio u kontekst s Bešitkašom, posljednji put ove zime, ali je ipak odabrao igrati u Milanu. Turci vjeruju kako bi pri dovođenju Mandžukića mogao pomoći i njihov stoper, Domagoj Vida koji je vrlo dobar prijatelj s Mandžukićem još iz reprezentacijskih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo