Mandžukić i društvo u jedan sat u noći 'potjerani' kući

Francuski nogometni reprezentativac Franck Ribery je u nedjelju navršio jubilarni 30. rođendan.

8.4.2013.
12:35
VOYO logo

Naime, u srijedu Bavarce čeka uzvrat četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa, a iako imaju 2:0 prednost s domaćeg terena, nikakvo opuštanje nije dozvoljeno.

Nakon što su u subotu pobjedom protiv Eintrachta šest kola prije kraja potvrdili naslov, klub ih je počastio večerom u restoranu, no nisu im dozvolili da se zabava produlji u svrhu Riberyjevog rođendana. Oko jedan sat u noći na nedjelju Mandžukić i društvo su 'potjerani' kućama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor kluba Matthias Sammer i trener Jupp Heynckes spustili su rampu na zabavu. Slavlje u Bayernu čuvaju za sam kraj sezone jer pucaju na trostruku krunu...

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=94BHFH96ATB4bsse

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić nije bio dio Bayernove momčadi koja je u subotu slavila 1:0 na gostovanju kod Eintrachta u 28. bundesligaškom kolu i šest kola prije kraja osigurala naslov. Mandžukić nije bio niti na klupi budući ga je trener Jupp Heynckes odmarao za uzvratni ogled četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa koji je na rasporedu u srijedu, pa tako nije sa suigračima na travnjaku podijelio radost osvojenog bundesligaškog naslova. No za to će biti itekako vremena, a sportski direktor Bayerna Matthias Sammer prepun je riječi hvale za hrvatskog napadača. "Kako Mario igra protiv lopte, to je nevjerojatno. Protiv Juventusa je radio kao životinja", prenosi tiskano izdanje Kickera Sammerove riječi. Mandžukić je u Bayernov bundesligaški naslov dosad ugradio 15 golova i najbolji je klupski strijelac, te treći ligaški iza Roberta Lewandowskog (21) i Stefana Kießlinga (18). U uzvratu protiv Juventusa u Torinu očekuje se njegov nastup od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo