Mandžo u središtu 'trzavica' u Atleticu: 'To ipak nije bila najpametnija odluka'

Nakon poraza od Valencije 3:1, u svlačionici Atletico Madrida je došlo do 'trzavica' koju je morao smirivati trener Diego Simeone.

6.10.2014.
17:03
VOYO logo

Povod trzavica je bila situacija kod izvođenja penala za goste iz Madrida. Naime, u nadoknadi prvog poluvremena, pri vodstvu Valencije 3:1, Atletico je iznudio najstrožu kaznu, a Siqueira je zamolio Mandžukića, strijelca jedinog pogotka gostiju, da mu prepusti odgovornost, što se hrvatskom napadaču i nije baš svidjelo. Brazilcu je ubrzo Diego Alves obranio udarac, a Mandžukić je samo odmahnuo glavom. Time je sve rekao...

Simeone se nakon dvoboja oglasio o spornoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inače je naš izvođač Mandžukić, ali Siqueira me upitao bi li on mogao izvesti. Inače je u karijeri promašio samo dva penala, i to oba u utakmicama u kojima je igrao Atlético, pa možda to ipak nije bila najpametnija odluka", kazao je Simeone.

//www.youtube.com/embed/y7UtOd9lGsc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je protiv Valencije odigrao još jednu utakmicu punu pogrešaka.

"Valencia je jako dobro otvorila utakmicu i pametno iskoristila naše kikseve koje inače ne radimo. Nakon toga smo bili solidni. Zadovoljan sam i ponosan kako je momčad reagirala. Postoje situacije kada izgubiš čak i ako daš sve od sebe, a ovo je bila jedna od njih", objašnjava argentinski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukiću je ovo bio drugi pogodak u Primeri, ukupno četvrti u dresu madridskog kluba. Međutim, pobrao je loše ocjene. As mu je dao jedinicu, isto kao i Mundo Deportivo (od ukupno četiri moguće zvjezdice). Samo su dva igrača Atlética, Tiago i Koke, zaradili bolje ocjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo