TRANSFER KOJI SE ČEKAO GODINAMA / Manchester United doveo jednog od najboljih igrača svijeta. Crven vragovi sada imaju zastrašujuću momčad

Image
Foto: Profimedia

Bilo je nekoliko ozbiljnih pokušaja da ga dovedu, ali nikako se isprva nisu mogli dogovoriti oko cijene

30.6.2021.
22:00
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati inače vrlo pouzdanom novinaru i ekspertu za transfere nogometaša, Fabriziju Romanu, Manchester United sve je dogovorio s engleskim reprezentativcem iz redove Borussije Dortmund, Jadonom Sanchom.

Sancho je na meti Uniteda već više od godinu dana i bilo je nekoliko ozbiljnih pokušaja da ga dovedu, ali nikako se isprva nisu mogli dogovoriti oko cijene s BVB-om, a zatim i oko uvjeta s mladim Sanchom, ali sada je očito sve došlo na svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transfer će biti itekako zadovoljavajući za Borussiju jer dobit će 90 milijuna eura na svoj račun, a Sancho je već pristao potpisati petogodišnji ugovor, no ne zna se koliko će on iznositi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sky Sports piše da će se 21-godišnji Sancho pridružiti novom klubu tek nakon što završi Europsko prvenstvo i tada će obaviti liječnički pregled i službeno predstaviti.

Sancho je iza sebe imao vrlo dobru sezonu u BVB-u, zabio je 16 golova i upisao je čak 20 asistencija. Sancho će biti golemo pojačanje za United, a njihova udarna momčad sada izgleda doista zastrašujuće s Paulom Pogbom, Marcusom Rashfordom, Brunom Fernandesom, Masnonom Greenwoodom i Jadonom Sanchom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo