MANCHESTER CITY NASTAVLJA RUŠITI REKORDE: / Građanima 15. pobjeda u nizu, United i Tottenham sigurni, kiksevi Liverpoola i Arsenala

Image
Foto: AFP

Nogometaši Manchester Cityja nastavljaju juriti prema naslovu prvaka nakon što su u susretu 17. kola na gostovanju pobijedili Swansea City 4-0 upisavši 15. uzastopnu pobjedu

13.12.2017.
23:06
AFP
VOYO logo

Golove za 'Građane' zabili su David Silva (27, 52), Kevin de Bruyne (34) i Sergio Aguero (85). Ovo je igračima Pepa Guardiole bila 15. uzastopna pobjeda čime su skinuli rekord Arsenala iz 2002. godine kada su Topnici nanizali 14 pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool i drugi susret uzastopce na Anfieldu nije pobijedio. Nakon 1-1 protiv Evertona, "Redsi" su razočarali odigravši 0-0 protiv WBA. Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za Liverpool koji je osam kola bez poraza, ali je pritom i tri puta remizirao.

Bez golova je završio i susret između West Hama i Arsenala. "Topnici" su bili bolji, imali su niz prilika, no u posljednjim trenucima su mogli ostati i bez jednog boda nakon što je JavierHernandez pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je golom Romela Lukakua (25) slomio Bournemouth.

Everton je na gostovanju pobijedio Newcastle United 1-0, a pogodak odluke zabio je Wayne Rooney u 27. minuti. Nikola Vlašić je za goste igrao od 61. minute umjesto Aarona Lennona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi City sa 49 bodova, Manchester United ima 38, a Chelsea 35 bodova. Slijede Tottenham (31), Liverpool (31), Burnley (31) i Arsenal (30).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo