NEMA MIRA NI NEDJELJOM / Mamićeva struja prijeti: 'Pobit ćemo odluku gradskog nadzora jer je ona duboko politizirana'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Novo priopćenje iz Maksimirske 128

29.1.2023.
11:25
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Dinamo na službenim stranicama izvjestio kako smjena Krešimira Antolića nije u skladu sa statutom kluba, javila se i druga strana okupljena oko Zdravka Mamića, a priopćenje prenosimo u cijelosti:

Image
RAT U MAKSIMIRU /

Struja Zdravka Mamića dobila veliki udarac: Krešimir Antolić i ove dvije dame slave veliku pobjedu

Image
RAT U MAKSIMIRU /

Struja Zdravka Mamića dobila veliki udarac: Krešimir Antolić i ove dvije dame slave veliku pobjedu

"Poštovani predstavnici medija,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

obzirom na selektivne objave klupskih priopćenja u kojima se biraju informacije koje će biti objavljene u medijima kako bi se pogodovalo određenom narativu, ovim putem se želimo oglasiti na javno objavljeni “Zapisnik o provedenom nadzoru” od strane Gradskog ureda za opću upravu i imovinsko-pravne poslove grada Zagreba, te vas molimo za objavu kako bi vaši čitatelji bili ispravno informirani.

'Mamićevci gube 1-0'

Mi, potpisnici zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine, smatramo ovakvu odluku duboko politiziranom i pravno manjkavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želimo poručiti kako ćemo iskoristiti sve pravne opcije koje imamo na raspolaganju kako bismo u bitnome pobili ovakav “Zapisnik o provedenom nadzoru”. Putem našeg odvjetničkog tima, poduzet ćemo daljnje korake s tim u vezi, a javnost ćemo pravovremeno obavijestiti o tome.

Iako neki od autora pišu kako „mamićevci gube 1-0“, mi bismo rekli kako ovakvim politički motiviranim odlukama gubi samo i isključivo Dinamo. Ovakve igrice nisu ništa drugo nego zabijanje golova u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupština odlučuje

Voljeli bismo također napomenuti kako je nalaz Sportske inspekcije Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske jasno utvrdio kako je:

  1. Statut GNK Dinamo usklađen sa Zakonom o sportu
  2. Damir Krznar i Saša Janković punopravni su članovi Skupštine GNK Dinamo obzirom da njihovi angažmani u NK Maribor i Hrvatskom nogometnom savezu nisu u koliziji sa Zakonom o sportu.

Ono što je posebno zanimljivo kako ta vijest nije pronašla put do javnosti službenim klupskim komunikacijskim kanalima kao što je to bio slučaj sa “Zapisnikom o provedenom nadzoru”, od strane Gradskog ureda. I to dovoljno i jasno govori o motivima člana Uprave kojem je nepovjerenje iskazalo krovno tijelo GNK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu, naglašavamo kako je jedini “teren” gdje će se odlučiti ova utakmica jest Skupština GNK Dinamo.

Srdačan pozdrav,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpisnici zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine GNK Dinamo"

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo