MAMIĆEV MILJENIK DOBIO OTKAZ U KUVAJTU: / Razlog za smjenu nisu bili rezultati, već njegove osebujne izjave

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Smjena izbornika u reprezentaciji Kuvajta

13.9.2019.
8:16
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Hrvatski trener Romeo Jozak dobio je otkaz na poziciji izbornika nogometne reprezentacije Kuvajta. Odluku je potvrdio nogometni savez te zemlje.

Jozak tako napušta poziciju na kojoj je bio posljednjih 14 mjseci, a razlog nisu bili rezultati već njegove riječi na konferenciji za medije. Otkaz je dobio nakon poraza od Australije 3:0 u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, no sumnja se da je taj rezultat bio razlog za otkaz jer su Australci bili veliki favoriti. Uz to, u prošlom kolu Jozak je s Kuvajtom pobijedio Nepal s velikih 7:0 i na prvom je mjestu svoje skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometni je savez odlučio poslušati savjet tehničkog odbora da se raskine suradnja sa tehničkim stožerom reprezentacije", stoji u priopćenju Kuvajtskog nogometnog saveza.

'Mi treniramo na livadi'

Pretpostavlja se da je čelnicima saveza prekipjelo nakon što su čuli što je hrvatski trener rekao medijima kada se na konferenciji se požalio na uvjete rada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi nemamo travnjak za treniranje. Imamo teren, ali to nije pravi teren za treniranje, to je livada. Znate što je livada?", rekao je Jozak novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jozak je prije Kuvajta bio trener poljske Legije, a ranije je obavljao i više uloga u zagrebačkom Dinamu te Hrvatskom nogometnom savezu. Govori se da je on veliki miljenik bivšeg predsjednika Modrih i prvog dopredsjednika HNS-a Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo