MAMIĆA U SUBOTU ČEKA POPRAVNI: / 'Jednostavno, to moramo učiniti, nemamo alternativu. Vjerujem da smo shvatili koji su naši problemi'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Još su dva kola do kraja hrvatskog prvenstva

17.7.2020.
15:46
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

ZoranMamić u subotu navečer ima priliku isprati gorak okus s poraza od Hajduka u prvoj povratničkoj utakmici na klupi Dinama. U pretposljednjem kolu Modri gostuju u Puli kod Istre 1961.

“Jasno je da nakon zadnjih nekoliko utakmica i nakon poraza u derbiju ne možemo govoriti o nekom sjajnom raspoloženju. Moramo učiniti sve da ovo razdoblje nakon stanke uvjetovane koronavirusom završimo na najbolji način, a to znači vratiti se na pobjednički kolosijek. Jednostavno, to moramo učiniti, nemamo alternativu. Moramo se, pritom, što bolje spremiti za sljedeću sezonu”, rekao je sportski direktor i glavni trener Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadnjih smo dana puno razgovarali i na treninzima, analizirali stanje, raspravljali... Vjerujem da smo shvatili koji su problemi u samoj igri i da smo pronašli model kako ih riješiti i što moramo raditi. Siguran sam da ćemo već u Puli odigrati puno bolju utakmicu”, dodao je pa se okrenuo Istri.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

12.07.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Trener Dinama Zoran Mamic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

“Istra će nastojati zadržati prvoligaški status kroz dodatne kvalifikacije, momčad im je sigurno u punom pogonu, a sam Dinamov dolazak značit će im dodatnu motivaciju. Mi nemamo više pravo na krivi korak, moramo isprati gorak okus nakon ovih zadnjih utakmica”, kazao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na činjenicu da je pauza između dviju sezona iznimno je kratka i vrlo brzo počet će pripreme za nova europska iskušenja.

“Zato smo odlučili da neki igrači, koji su iznijeli najveći teret sezone, dobiju slobodno odmah nakon gostovanja u Puli”, poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo