MAMIĆ PRONAŠAO RIJEŠENJE ZA BOLNU TOČKU? / Dinamo dovodi pojačanje iz Serie A, ali s njim postoji jedan oveći problem

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Gazzetta tvrdi kako Dinamo želi dovesti stopera iz talijanskog prvoligaša Torina

8.9.2020.
18:12
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni prvak Hrvatske, Dinamo, u ovom prijelaznom roku neće pretjerano mijenjati momčad i rasprodavati igrače. Radi se trenutno na transferima Joška Gvardiola kojeg potražuje Leeds United i Emira Dilavera kojeg želi turski Rizespor, što pak znači kako će se jedino rekonstruirati obrana.

Stoga, Dinamo paralelno s izlaznim transferima ove dvojice radi i na jednom ulaznom i to dosta zanimljivom. Naime, talijanska Gazzetta tvrdi kako Dinamo želi dovesti stopera iz talijanskog prvoligaša Torina, Koffija Djidjija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o 27-godišnjem braniču rođenom u Francuskoj, ali s dvojim državljanstvom Obale Bjelokosti. On je u Torinu već dvije sezone, prvo je bio na posudbi iz Nantesa, a zatim je prošloga ljeta otkupljen za tri milijuna eura, koliko i sada službeno vrijedi prema Transfermarktu. Gazzetta tvrdi kako će Koffi biti riješenje za najveći problem u Dinamovoj momčadi, a to je obrana, ali s Djidjijem postoji i problem.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Nije se baš naigrao

Naime, Bjelokošćanin se u Torinu baš i nije naigrao. Prošle je sezone skupio 19 nastupa, ali odigrao je samo malo više od tisuću minuta, dok je u prvoj sezoni odigrao malo više od 1500 minuta u 19 utakmica i dobar je dio sezone bio izvan pogona zbog problema s koljenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koffi je, inače, polivalentan igrač i osim stoperske pozicije još može odigrati i desnog i lijevog beka, a Dinamu vjerojatno neće biti preskup. Naime, Koffi je očito nepotreban Torinu koji je već pregovarao sa Speziom oko njegova dolaska, ali su se ovi ipak odlučili za Hajdukova Ardiana Ismajlija i Koffi sada opet traga za klubom.

Bjelokošćaninu je cijena ionako u padu. Neko je vrijeme vrijedio pet milijuna eura, ali kako je već neko vrijeme na margini momčadi cijena mu je opala na tri milijuna i Talijani ga moža čak puste i za manje, ako ga se baš tako žele riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo