MAMIĆ PROKOMENTIRAO DINAMOVE PROTIVNIKE: / 'Rekao sam da ćemo njih dobiti, morat ćemo biti puno bolji da bismo protiv njih egzistirali'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Nakon što je završio ždrijeb, oglasio se na konferenciji za novinare trener i sportski direktor Dinama

14.12.2020.
13:54
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u šesnaestini finala Europske lige igrat će protiv Krasnodara, odlučeno je u ponedjeljak na ždrijebu u Nyonu.

Dinamo je kao pobjednik skupine K imao status nositelja, kao i ostalih 11 pobjednika skupina, te četiri najbolje trećeplasirane ekipe iz Lige prvaka. Kao nositelj Dinamo će imati i prednost domaćeg terena, pa će prvi susret 18. veljače igrati u gostima, a uzvrat 25. veljače na stadionu Maksimir. Bit će to zasigurno jako teško gostovanje zbog vremenskih uvjeta u Rusiji, ali i velike udaljenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je završio ždrijeb, oglasio se na konferenciji za novinare trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Image
DINAMO DOZNAO PROTIVNIKE U EUROPSKOJ LIGI: /

Čeka ih jako težak zadatak, gostovanje na koje nitko ne želi ići

Image
DINAMO DOZNAO PROTIVNIKE U EUROPSKOJ LIGI: /

Čeka ih jako težak zadatak, gostovanje na koje nitko ne želi ići

Dvije teške utakmice

"Moram priznati da sam dobro tipovao. Rekao sam svojim suradnicima u svlačionici da ćemo dobiti Krasnodar i dobili smo ga. Radi se o momčadi koju sam gledao nekoliko puta ove sezone u Ligi prvaka. Imali su zapaženih utakmica i kvalitetna su momčad. Tamo igra i Marcus Berg kojeg sam trenirao u Emiratima. On zabija golove i jedan je od glavnih igrača", rekao je Mamić odmah nakon izvlačenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad ćemo pogledati puno više njihovih utakmica i analizirati, čekaju nas vrlo teške dvije utakmice. Ne znam kad Rusi nastavljaju prvenstvo. Očekujemo utakmicu s veseljem i vjerujemo da možemo napraviti dobar rezultat“, objasnio je Mamić pa se osvrnuo na samu momčad Krasnodara.

"U ruskom prvenstvu ima dobrih ekipa, vidjeli smo jučer utakmicu u kojoj su razmontirali Lokomotiv s 5:0. radi se dobroj momčadi. Dinamo mora biti bolji da bismo egzistirali u dvoboju s Krasnodarom. Krasnodar igra bolji nogomet od CSKA. Imaju više opcija i čini mi se da mogu biti opasniji nego CSKA", zaključio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo