MAMIĆ POLUDIO NA ZVIJEZDU: / 'To je neoprostivo, pa nismo u igraonici'

Image

Nakon pobjede nad Zagrebom u 22. kolu HNL-a 1:2, trener Dinama Zoran Mamić nije imao lijepe riječi za jednog od svojih najboljih igrača, alžirskog internacionalca Soudanija.

14.2.2016.
23:14
VOYO logo

Naime, Soudani je bio krivac za prvi gol na utakmici koji je primio Dinamo. Bevab mu je uzeo loptu na polovici Modrih, a potom i ubacio na drugu stranu gdje je Jurilj vratio u sredinu, a Medić iz blizine zabio.

"Neoprostivo je na taj način ostati bez lopte za vodstvo protivnika, neoprostivo i nedopustivo, pa nismo u igraonici, ovo je ozbiljan posao", kazao je Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bodovi idu u Maksimir

Ipak, unatoč pogrešci Soudanija, bodovi su ono što se pamti.

Image
Image

"Čestitke momčadi na pobjedi na izuzetno teškom terenu. Bili smo u zaostatku, u drugom poluvremenu je momčad jako dobro reagirala i vratili se što je bilo još teže na ovakvom terenu i velike čestitke momčadi", kazao je Mamić, pišu klupske stranice Dinama, i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nahvalio Pjacu i Šovšića

"Uz sav respekt i pohvale Zagrebu, suvisle akcije momčadi koja dominira i želi igru na ovom terenu gdje je lutrija kako će lopta odskočiti ili stati su bile gotovo nemoguće. Nama je ovo već druga utakmica zaredom u ovakvim uvjetima i nadam se da toga više neće biti".

Dinamo je puno bolje igrao u nastavku utakmice za što je trener pohvalio dva igrača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zato smo i napravili dvije izmjene u poluvremenu. Velika pohvala ide Pjaci i Šovšiću koji su ušli u utakmicu i bili jako dobri te mogu samo poželjeti da tako nastave dalje" kaže trener pa ponovno ističe realizaciju kao problem:

"Na početku smo solidno krenuli i kombinirali, ali nismo realizirali prilike što nam se često događa u zadnje vrijeme. Zadnje dvije utakmice smo imali desetak prilika jedan na jedan tako da ćemo na tome morati poraditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo