Mamić objasnio potez koji je kod nekih opet izazvao nevjericu

'Što znači 3 ili 73? Znači li to da su Heynckes ili Hitzfeld, koji su se vraćali u Bayern, ili Mourinho koji se vratio u Chelsea glupi ili su ti veliki klubovi povukli krive poteze?

3.9.2013.
9:15
VOYO logo

"Diskutirali smo jako konstruktivno, ali donijeli smo zajedno takvu odluku... Više vam ne mogu reći", rekao je Zoran Mamić novinarima odmah nakon objavljene vijesti da je Ivanković novi trener Dinama.

Modri su ispali iz Lige prvaka, a ove će zime nastupiti u Europskoj ligi. Ivanković ima samo jedan zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Branko morao proći skupinu Europske lige", istaknuo je Mamić.

Je li novi trener Dinama pristao na to?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da je pristao, zar je imao izbora", rekao je Zoki i prasnuo u smijeh. Dinamov gazda Zdravko Mamić ovako je objasnio treći povratak Ivankovića na maksimirsku klupu:

"Što znači 3 ili 73? Znači li to da su Heynckes ili Hitzfeld, koji su se vraćali u Bayern, ili Mourinho koji se vratio u Chelsea glupi ili su ti veliki klubovi povukli krive poteze? Nekad isti trener s nekom momčadi pronađe istu kemiju, nekad ne. Da ne duljim, izabrali smo najboljeg trenera za Dinamo. Naši odnosi su apsolutno u redu. Tko je kompetentniji od njega u Hrvatskoj? Ćire više nema, Barića nema, Ivića nema... Tko bi onda trebao biti trener Dinama? Bez obzira što je dvaput otišao, ize sebe je ostavio red, niti jednom nije ostavio nered u momčadi", kazao je Mamić Sportskim novostima pa objasnio zašto je govorio da će u Dinamo dovesti stranca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/pdK3vr-TKKo

"Nekad iz očaja nešto kažeš i tražiš rješenja. To je bila ta priča sa strancima. Ma, sve vam mora biti jasno. Ivanković je odmah bio moj prvi izbor. To dokazuje to što sam ga pozvao da bude naš trener nakon one prve maksimirske utakmice s Austrijom. To dokazuje kontinuitet razmišljanja o njemu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači iz građanske inicijative Zajedno za Dinamo su najnovija zbivanja u Maksmimiru popratili ovim komentarom.

"Čestitamo profesoru Ivankoviću od srca. Čestitamo IO i 'gazda' Zdravku na mudrosti, čestitamo Kruni Jurčiću na trajanju, čestitamo Mirku Barišiću... i na kraju čestitamo svima koji od onog u što je pretvoren naš Dinamo nemaju silnu potrebu za povraćanjem", stoji na njihovoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, mogućnost povratka u Maksimir Dinamov novi trener najavio je i u našem intervjuu Jedan na jedan prošloga petka.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo