Mamić neće, ali ima tko hoće: Nesuđeno pojačanje Modrih ima novi klub!

Josip Mišić pronašao je novi klub. Ovaj 20-godišnji veznjak ponikao u Osijeku igrat će od proljetnog dijela sezone za Rijeku, što je i službeno potvrđeno na web-stranicama kluba s Kantride.

31.12.2014.
16:09
VOYO logo

"Presretan sam što sam došao u klub koji piše ovako lijepu nogometnu priču. Nadam se da ću ovdje napredovati još više i stasati u boljeg igrača. Čuo sam od mnogih da je trener odličan, da ću od njega puno naučiti i pokušat ću se nametnuti za mjesto u momčadi", rekao je Mišić za web-stranicu HNK Rijeka i dodao:

"Ciljevi? Puše se za vrat Dinamu, u igri smo za Kup i sigurno će biti puno dobrih utakmica i izazova koji su pred nama. U novoj godini samo neka bude zdravlja, a za ostalo ćemo se već potruditi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo se vremena nagađalo da će Mišić završiti u redovima zagrebačkog Dinama, ali je na kraju izvršni predsjednik Modrih Zdravko Mamić odustao od transfera. Razlog su bile prozivke od strane Osijekovih navijača. Točna visina transfera, koji će Osijeku pomoći da se izvuče iz financijske krize, zasad nije poznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo