MAMIĆ NAPOKON ODGOVORIO NA ŠKAKLJIVE IZJAVE NENADA BJELICE: / 'Mislim da trebamo to demistificirati...'

Image

Mamić je, prije svega, veoma zadovoljan svojom ekipom uoči ogleda s Krasnodarom

15.2.2021.
16:27
VOYO logo

Aktualni prvak Hrvatske, zagrebački Dinamo, u četvrtak igra najvažniju utakmicu ovog dijela sezone, odnosno prvu utakmicu šesnaestine finala Europa lige protiv ruskog Krasnodara. "Modri" su uoči puta u Rusiju održali i posljednju medijsku konferenciju, a trener Zoran Mamić usput je komentirao i ogled s Osijekom proteklog vikenda u kojem je njegova momčad slavila.

Mamić je, prije svega, veoma zadovoljan svojom ekipom uoči ogleda s Krasnodarom, iako ima sitnih problema s ozljedama kod važnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da ekipa raste. Utakmicu dočekujemo spremni psihički i fizički. Veseli da osim manjih problema s Livakovićem i Moharramijem nemamo drugih zdravstvenih problema. Protivnik je dobar, čini mi se da je bolji nego CSKA. Igraju raznovrsniji nogomet, moćni su i opasni. Mi smo sve bolji i bolji, treću utakmicu zaredom nismo primili pogodak. Napad bi mogao biti još malo bolji s obzirom na prilike, moramo ih bolje koristiti", komentirao je Mamić.

Image
Image

15.02.2021., Zagreb - Kod press prostora na stadionu Maksimir odrzan je Media day Dinama uoci nadolazece utakmice protiv Krasnodara u 1/16 finalu UEFA Europa lige. Zoran Mamic Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Odgovorio Bjelici

Rusima prvenstvo još nije počelo, je li to prednost ili nedostatak?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može i ne mora biti prednost. Mislim da ni oni sami ne znaju u kakvom su stanju. Sigurno jako treniraju da to nadoknade, ali utakmica je nešto drugačije. Ni sam trener te ekipe ne zna što očekivati", kazao je Mamić.

Na koncu je odgovorio i na škakljivu izjavu Nenada Bjelice, koji je nakon ogleda s Dinamom proteklog vikenda rekao kako je "DInamov novac pobijedio Osijekovo srce", aludirajući na činjenicu da su "modri" ove zime doveli gomilu pojačanja i uložili milijune eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što je on htio reći. Mogu samo reći da je moja ekipa igrala s jako velikim srcem. Zasluženo smo dobili. Mislim da treba demistificirati, ne igraju Nenad i Zoran, nego Osijek i Dinamo. Pobjeda nam je dala puno u ozračju unutar ekipe i s tim trebamo biti zadovoljni", jasan je bio Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo