MAMIC LJUT: / Nekima cu u lice reci sto ih ide!

Unatoc pobjedi u gradskom derbiju protiv Zagreba (2:0) u 24. kolu hrvatskog prvenstva, trener Dinama Zoran Mamic nije bio u potpunosti zadovoljan izvedbom svojih igraca.

7.3.2015.
19:33
VOYO logo

Podsjetimo, Modri su do pobjede dosli dvama pogocima Angela Henriqueza i tako na uspjesan nacin najavili derbi protiv Hajduka sljedeci vikend na Poljudu. Mamic je imao gomilu problema s ozljedama i kartonima, tako da je priliku dobilo puno mladica, ali trener je ocekivao vise od onih iskusnijih.

"Vidjeli smo neizvjesnu utakmicu koja je zbog pojedinacne kvalitete otisla na nasu stranu. Zagreb je odigrao jako dobro, djelovao, vise kao momcad nego mi, a pozitivno je sto mladi igraci jako dobro reagiraju i pokazuju zrelost, cak i vise zrelosti od nekih koji su dulje tu. Na koga mislim? To necu reci javno, nego cu im reci u lice. Moramo kao momcad igrati bolje sto nije tako jednostavno jer nam nedostaje veliki broj igraca, puno miksamo i kemijamo, pa nije lako postici kompaktnost, no moramo biti bolji nego sto smo bili danas", naglasio je Mamic, osvrnuvsi se i na debi 17-godisnjeg Borne Sose koji je igrao na mjestu lijevog beka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam zadovoljan jer je pokazao kvalitetu i zrelost, jako sam sretan zbog njega. Nazalost, vec u ponedjeljak putuje s U-17 reprezentacijom tako da cak niti njega nemamo za sljedece utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo