hnl

Mamić dobio odgovor iz Rijeke zbog izjava o Kramariću

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić iznenadio je hrvatsku javnost izjavama o mogućem odlasku Andreja Kramarića u Chelsea. Mamić je kazao ‘ako se posao s Chelseajem ostvari, tata Kramarić će nogometno ubiti svoje vlastito dijete’. Uz to, dodao je i da bi Kramarićev odlazak u London bio ‘velik udarac za hrvatski nogomet’. Sada je stigao i odgovor iz Rijeke.

Zdravko Mamić nije mogao šutjeti o Kramarićevom eventualnom odlasku u London. Pa je u svom stilu odlučio iznijeti svoje mišljenje, kazavši da, “ako se posao s Chelseajem ostvari, tata Kramarić će nogometno ubiti svoje vlastito dijete”. Na to je dodao kako bi Kramarićevo potpisivanje ugovora za Chelsea bio “veliki udarac za hrvatski nogomet”.

Također, iznio je svote koje se poprilično kose s onima dosad spominjanim. Sada je stigao i odgovor od njegovih sportskih prijatelja s Kantride, kako Mamić voli kazati za HNK Rijeku.

“Izjave gospodina Zdravka Mamića o ‘nogometnom ubojstvu’ ne želim komentirati. Rijeka i njen predsjednik Damir Mišković pokazali su da znaju što rade, a Andrej Kramarić je prepametan dečko da bi mu netko drugi išta sugerirao, kamoli nametao. On će sigurno donijeti dobru odluku kada je u pitanju nastavak karijere. Osobno vjerujem da će otići u klub koji će znati cijeniti njegove kvalitete, sve golove u dresu Rijeke, pa i činjenicu da je postao A-reprezentativac”, kazao je za Sportske sportski direktor Rijeke Ivan Mance.

//www.youtube.com/embed/qQhP7PbSRiI

Povratak na Net.hr