'Mamićevim ljudima sam rekao – nema šanse!'

Započele su pripreme Hajduka za drugi dio sezone. Mišo Krstičević igrače je poveo u pripreme, a važnu ulogu, u fazi dolazaka i odlazaka, imat će sportski direktor Sergije Krešić.

7.1.2013.
12:26
VOYO logo

"Kad dođe trenutak da slete u zračnu luku, onda ćemo vas obavijestiti. Ima puno priča, razgovora, kad se nešto dogodi znat ćete pravu informaciju. Financijska situacija nije blistava, radi se na prodajama određenih igrača. U ovom trenutku sve je na usmenim razgovorima, obećanjima, nemamo nijednu pismenu ponudu. Nećemo ništa demantirati, pričati, mi ćemo raditi svoj posao", rekao je Krešić.

Bijeli traže rivala za proslavu 102. rođendana 13. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražimo drugog protivnika, bio je predviđen Šahtar, ali zbog Lige prvaka ta je utakmica otpala", kaže Krešić.

Krstičevića je u svlačionici dočekao veliki broj igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je oko 40 igrača na prozivci, Vuković je dobio dan više zbog Božića, Luštica se priključuje, a Jelavić sutra treba potpisati ugovor, pa će početi s treninzima. Dva smo dana u Splitu, pa selimo u Međugorje, a potom ćemo u Tursku. U Međugorje idemo s trideset igrača" rekao je Krstičević.

A kako diše svlačionica? Kapetan Mario Maloča i suigrači su se odmorili. A Maloča je imao zanimljive praznike, silno ga je želio Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu me zvali ni Zdravko ni Zoran nego ljudi, koji su bliski njemu. Rekao sam da nema šanse, da sam kapetan Hajduka i da je to jedini klub u kojem u Hrvatskoj mogu igrati. Nećemo ništa obećavati, dat ćemo sve od sebe u svakoj utakmici, želimo otići do kraja u Kupu Hrvatske", kazao je Maloča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo