hnl

Hajdukovci ostaju bez svog ponosa i heroja!

‘Želim otići čista obraza. Ako je moja pozicija uvjet dobijanja kredita, onda odlazim. Neću otići s repovima, bolovanjima i sudovima kao neki drugi, kao što sam već i najavljivao. Dogovorit ću se s Nadzornim odborom u roku od 30 sekundi’, poručio je Hrvoje Maleš.

Nakon obraćanja predsjednika Nadzornog odbora Hajduka dr. Josipa Paladina splitski gradski vijećnici su s 13 glasova za, šest protiv i jednim suzdržanim odlučili pomoći Bilima jamstvom za kredit u iznosu od 60 milijuna kuna, no čini se da će izgubiti Hrvoja Maleša, čovjeka kojeg su cijela Dalmacija i navijači splitskog kluba proglasili herojem nakon što je pomogao USKOK-u u raščišćavanju nepravilnosti u nogometu.

“Predsjednik uprave Maleš se povlači, nakon ove sjednice imamo sastanak Nadzornog odbora kluba u kojem krećemo u proces definiranja novog predsjednika uprave”, prenose Sportske novosti izjavu Paladina, dok je Maleš poručio:

“Želim otići čista obraza. Ako je moja pozicija uvjet dobijanja kredita, onda odlazim. Neću otići s repovima, bolovanjima i sudovima kao neki drugi, kao što sam već i najavljivao. Dogovorit ću se s Nadzornim odborom u roku od 30 sekundi”, izjavio je Maleš.

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Povratak na Net.hr