MA, NIJE MOGUCE / Juventus zalupio Ibri vrata pred nosom

Sredina je svibnja, zavrsnica je nogometne klupske sezone diljem Europe i svi zeljno iscekuju ljetni prijelazni rok kako bi pojacali svoje redove. Iznimka nije niti aktualni talijanski prvak Juvents.

13.5.2015.
14:29
VOYO logo

Zvuci nestvarno na prvu, ali navodno je PSG ponudio Juventusu Ibrahimovica u sklopu potencijalnog transfera sjajnog francuskog veznjaka Paula Pogbe.

Sky Sport tvrdi da je ugledni agent Mino Raiola, koji inace predstavlja i Ibrahimovica i Pogbu, ponudio razmjenu Juventusovim celnicima Fabiju Paraticiju i Giuseppeu Marotti, ali prijedlog im se nije svidio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog? Ibrahimovicu su 33 godine i bez obzira sto i dalje igra na zavidnoj razini, on je na zalasku svoje karijere, dok je Pogba 22-godisnjak pred kojim je jos citava karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, u Juventusu su svjesni da povratak Ibrahimovica (igrao u Juveu izmedu 2004. i 2006. godine) znaci i goleme troskove, buduci je rijec o jednom od najplacenijih svjetskih nogometasa.

Navodi se takoder da bi Juventus umjesto Ibre u svojim redovima zelio vidjeti drugog PSG-ovog napadaca, a rijec je o Edinsonu Cavaniju. Urugvajcu je 28 godina i u naponu je snage, a jedini problem transferu navodno predstavlja cinjenica da igrac trazi placu u visini od 8 milijuna eura godisnje, koliko torinski klub nije spreman platiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo