OGLAS

'MA NEMA GOVORA O ZALEĐU!' / Zoran Mamić obratio se javnosti nakon velikog uspjeha i podviga

Image
Foto: Profimedia

'Čestitke momčadi na sjajnoj igri i velikoj pobjedi'

3.12.2020.
22:27
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama u četvrtak su navečer, u 5. kolu skupine K, u Rotterdamu pobijedili Feyenoord s 2:0. Ovom pobjedom Plavilavovi plasirali su se kao prvi u grupi u šesnaestinu finala natjecanja, uz impresivnu gol razliku 6-0. Dinamo je tako jedini klub u Europi trenutno koji u europskim natjecanjima nije primio zgoditak.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

[FOTO] MODRI U NIZOZEMSKOJ IGRAJU ZA EUROPSKO PROLJEĆE: Ovako izgleda veliki obračun u Rotterdamu

Image

[FOTO] MODRI U NIZOZEMSKOJ IGRAJU ZA EUROPSKO PROLJEĆE: Ovako izgleda veliki obračun u Rotterdamu

Granitna obrana, siguran vezni red

Feyenoord je večeras bio potpuno nedorastao protivnik u svim segmentima igre. Nisu imali nijednu priliku na cijeloj utakmici, a Dominik Livaković je većinu utakmice praktički proveo u svojstvu gledatelja, a ne golmana. Obrana je opet bila perfektna, kroz vezni red nije ništa propuštalo, a Bruno Petković je bio briljantan u duelima i skokovima. Na kraju je zabio i gol...

"Čestitke momčadi na sjajnoj igri i velikoj pobjedi. Odigrali smo od prve do zadnje minute jako dobru utakmicu. Svih 90 minuta smo kontrolirali stanje na terenu", kazao je nakon utakmice trener Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan zbog igrača koji su ovaj dobar rezultat zaslužili svojom igrom, htijenjem, zalaganjem, onim elementima koje tražim od njih. Ono što je stožer tražio od igrača to su oni ispunili na terenu. Nije lako igrati ovdje, radi se o odličnoj momčadi. Nisu izgubili doma ne znam koliki broj utakmica. Sretan sam zbog igrača, zbog navijača i zbog svih u klubu koji su bili ovdje i koji su nas gledali na televiziji", rekao je Mamić mlađi.

Prvo zaleđe, pa gol

Osvrnuo se i na gol Majera u 52., kod kojeg je engleski sudac Kavanagh prvo označio zaleđe, ali ubrzo je pokazao na centar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je reći sa strane, meni se čini kako je Ademi prošao i vratio povratnu loptu i da ne može biti govora o zaleđu. Bio sam iznenađen kada je označeno zaleđe. Trebalo bi vidjeti na televiziji. Meni je nevjerojatno jer je bila Ademijeva povratna lopta. Sad je tako kako je, gol je priznat, mi smo zasluženo pobijedili i moramo biti sretni", kaže Mamić.

Image
Image

Feyenoord's Steven Berghuis (L) and team mates react after conceding a goal during the UEFA Europa League Group K football match between Feyenoord Rotterdam and Dinamo Zagreb at the Kuip in Rotterdam on December 3, 2020.,Image: 573432926, License: Rights-managed, Restrictions: Netherlands OUT, Model Release: no

Ždrijeb šesnaestine finala Europske lige bit će 14. prosinca, a prve utakmice će se igrati 18. veljače, dok su uzvrati na rasporedu 25. veljače. Koga dinamovci priželjkuju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sretni smo jer smo završili na prvom mjestu. To je sjajno, financijski i sportski'

"Sretni smo jer smo završili na prvom mjestu. To je sjajno, financijski i sportski. Što se tiče protivnika, svi koji su prošli grupnu fazu, i koji će proći, sigurno se radi o dobrim momčadima. Mi ćemo se pokušati pripremiti najbolje što možemo kada saznamo tko će to biti".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo