MA, KAKVI BLAGDANI: / Englezi su u punom pogonu, a danas nas očekuju ova 3 spektakla

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

U subotu će se odigrati prvih osam utkamica 20. kola engleske Premier lige, dok su preostala sva susreta u nedjelju.

2.1.2016.
9:30
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

1. West Ham - Liverpool

Londonski West Ham, koji vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u prvoj utakmici dana u 13 sati i 45 minuta na svojem će terenu dočekati slavni Liverpool, ekipu koju je već jednom ove sezone pobijedio. Podsjetimo, Bilićeva je momčad ranije ove sezone deklasirala Redse na njihovom terenu s 3:0, ali otada se puno toga promijenilo. Umjesto Brendana Rodgersa na klupu Liverpoola je stigao Jürgen Klopp koji je značajno podigao momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham u ovu utakmicu ulazi s osme pozicije na tablici i s nizom od šest utakmica bez poraza. Odlična vijest za Bilića je i što ponovno može računati na svojeg ponajboljeg igrača Dimitrija Payeta koji se oporavio od ozljede.

"Payet se vraća. Posljednjih nekoliko dana trenira s nama i ovisno o tome kako će proći zadnji treninzi, bit će u momčadi za Liverpool. Veliki je to dobitak za nas. Nikica Jelavić također trenira, a vraćaju se i Victor Moses i Winston Reid iako su male šanse da će njih dvojica igrati protiv Liverpoola", otkrio je Bilić u najavi utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, trener Liverpoola Jürgen klopp ima popriličnih problema s ozljedama jer neće moći računati na Sturridgea i Hendersona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Arsenal - Newcastle

Londonski Arsenal u ovom je trenutku prvoplasirana momčad na tablici Premier lige. Igrači Arsenea Wengera bodovno su izjednačeni s drugoplasiranim Leicesterom, ali su prvi zahvaljujući boljoj gol razlici, a trećeplasirani Manchester City ima tri boda manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga se pobjeda u subotu na vlastitom terenu protiv Newcastlea, 18. ekipe na tablici, nogometašima Arsenala nameće kao imperativ, a trener Wenger bio je poprilično optimističan i vjeruje da će do trijumfa uspjeti i doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Watford - Manchester City

Treća utakmica koja će biti zanimljiva nogometnim zaljubljenicima je gostovanje trećeplasiranog Manchester Cityja kod devetog Watforda. To je utakmica u kojoj su Cityju potrebna tri boda ako ne želi dopustiti prvoplasiranom dvojcu da mu pobjegnu, ali trenera GrađanaManuela Pellegrinija brine to što njegova momčad igra loše na gostovanjima i na njih šest zadnjih nije pobijedila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo