MA KAKVA KINA, KALINIĆ OSTAJE U MILANU: / 'On je izvanredan momak i kvalitetan napadač, a Gattuso je njegov najveći obožavatelj'

Image
Foto: AFP

U Milanu su očito zadovoljni onime što od Kalinića dobivaju

29.3.2018.
8:44
AFP
VOYO logo

Nikola Kalinić je u ovoj sezoni nastupio 30 puta za Milanovu nogometnu momčad i kroz te utakmice sudjelovao s učinkom od četiri poena i šest asistencija. Navijači nisu uvjereni da je hrvatski napadač dovoljno dobar igrač za Milanov tim, no sportski direktor kluba Massimilano Mirabelli ima drugačije mišljenje.

"Želimo da Alessio Romagnoli dugo ostane s nama i zato već razgovaramo sa njegovim agentom. Isto vrijedi za Susa, želimo za zadržati ali i on mora željeti ostati s nama. Ako to nije njegova namjera ili ako netko drugi poželi otići, jedini pravi potez bio bio razmatranje ponuda", kazao je Mirabelli pričajući o budućnosti momčadi i okrenuo se prema Kaliniću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić ne odlazi

Za hrvatskog napadača se priča da je u 'izlogu', posebice nakon što ga je trener momčadi Gennaro Gattuso stavio na hlađenje zbog onog što se navodilo kao loš stav i manjak zalaganja na treningu. Mirabelli smiruje situaciju i kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je izvanredan momak i kvalitetan napadač. Istina je da je imao nekih poteškoća, ali Gattuso je njegov najveći obožavatelj. Ništa se nije dogodilo, on samo želi da svi maksimalno pristupe treningu, a u suprotnom ih ne uključuje u igru. Mogu vam garantirati da je Kalinić jedan od igrača kojem se Gattuso najviše divi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo