'Lukina pozicija je najveća Redknappova greška'

Treći uzastopni poraz u engleskom prvenstvu uzburkao je duhove u i oko Tottenhama.

13.3.2012.
10:26
VOYO logo

U subotu je Nikica Jelavić zabio svoj prvijenac za Everton i tako je samo produbio krizu Tottenhama. Sve je za Spurse loše krenulo kada je Luka Modrić dobio virozu, a otkad se vratio, Redknapp nikako da ga vrati na njegovu pravu poziciju, na centralnog veznjaka.

"Najveća pogreška je jednog od najboljih centralnih veznjaka gurati lijevo, a Redknapp radi upravo to. Istina je da nema pravu zamjenu za Lennona desno, ali nije jasno zašto tu poziciju mora pokrivati Bale, kad ima Kranjčara", piše engleski komentator Ben Pearce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Iua72J9hQ80Pe8AR
szólj hozzá: Ev1To0Hi

Trener Tottenhama tako žrtvuje dvojicu svojih najboljih igrača na pozicijama koje njima očito ne odgovaraju kako bi pokrio rupe u momčadi, a to se itekako odrazilo na rezultate momčadi. Najgore za Redknappa je što i navijači ne žele gledati kako se njihovi ljubimci muče, pa je tako na posljednjoj utakmici Harry mogao čuti savjet:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovječe, Gareth Bale, on igra lijevo", vikali su navijači strategu Spursa.

"Zašto je Steven Pienaar pušten na posudbu u siječnju. Zašto je Bentley, kao jedina prirodna zamjena za Lennona, otišao u West Ham. Zašto je Andros Townsend posuđen Leedsu, a onda Birminghamu. Što je s Giovani Dos Santosom", samo su neka od pitanja na koja će Redknapp dati odgovor ukoliko ne pronađe način da Tottenham opet proigra pišu Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo