Luka Modrić je opet velika vijest u Engleskoj

Luka Modrić ponovno je jedna od glavnih vijesti u engleskim medijima.

27.5.2013.
15:05
VOYO logo

Prema pisanju britanskog The Suna, karizmatični portugalski trener Jose Mourinho nastojat će učiniti sve što je u njegovoj moći da Modrića povede sa sobom u Chelsea.

Mourinho idućeg vikenda završava svoju avanturu u Real Madridu, te se, prema pisanju velike većine medija, vraća u londonski Chelsea. Velika mu je pritom želja, tvrdi britanski tabloid, povesti sa sobom hrvatskog reprezentativca, kojeg su čitatelji Marce proglasili najgorom prošloljetnom kupovinom, na kojoj je inzistirao upravo Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mourinho ima veliku želju isposlovati dovođenje Modrića. Zna da će biti teško, ali vjeruje da ipak ima šanse nakon samo jedne sezone vratiti Modrića u Englesku", izjavio je neimenovani izvor za The Sun.

Po drugoj verziji, engleski mediji pišu da je novi trener Manchester Uniteda David Moyes impresioniran hrvatskim veznjakom i da ga želi u svojoj momčadi. United je navodno spreman Realu platiti oko 30 milijuna eura. Engleski prvak je još prošlog ljeta pokušavao dovesti Modrića, ali ga je Tottenham prodao Madriđanima. Moyes našeg veznjaka vidi kao zamjenu za Paula Scholesa koji se umirovio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitno je, naravno, kakav će stav prema eventualnom transferu zauzeti Carlo Ancelotti, koji bi uskoro trebao preuzeti Real. Ancelotti je izjavljivao da je Modrić jedan od najboljih veznjaka na svijetu, pa ćemo vidjeti hoće li se Talijan ponašati u skladu s tim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo