TO SE ČEKALO / Luka Modrić stao na kraj priči koja je uplašila Hrvate i rekao do kada planira igrati za Vatrene: 'Real to nikada nije tražio od mene...'

Image
Foto: Profimedia

Modrić je na press konferenciji najavio utakmicu protiv Liverpoola u Ligi prvaka

20.2.2023.
20:16
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid i Liverpool u utorak na Anfieldu igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Pogleda li se situacija u njihovim ligama, ni jedni ni drugi ne blistaju. Real ima pet bodova manje i utakmicu više od vodeće Barcelone, dok je Liverpool osmi u Premier ligi i ima 19 bodova manje od vodećeg Arsenala.

Image
REPRIZA FINALA /

Klopp se uoči novog okršaja s Real Madridom prisjetio bolnog poraza: 'Pokušavate ih spriječiti, a onda se pojavi Modrić...'

Image
REPRIZA FINALA /

Klopp se uoči novog okršaja s Real Madridom prisjetio bolnog poraza: 'Pokušavate ih spriječiti, a onda se pojavi Modrić...'

Bit će to repriza prošlosezonskog finala Lige prvaka, a tada je uspješniji bio "Kraljevski klub" koji je slavio 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je na konferenciji za medije najavio kapetan hrvatske reprezentacije i ključni igrač španjolskog sastava, Luka Modrić.

"Očekuje nas jako teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika na kultnom stadionu koji ima strašne navijače koji rade pritisak. Moramo izvući pozitivan rezultat uoči uzvrata. Moramo biti na najvišoj razini", rekao je Modrić pa se osvrnuo na sebe, svoju formu i neizvjesnost oko budućnosti jer mu ugovor s madridskim klubom traje do kraja tekuće sezone:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igram sve bolje nakon Svjetskog prvenstva, koje je ostavilo traga na meni. Pogriješio sam što sam odmah počeo igrati umjesto da sam prošao poseban program. Međutim, vraćam se. Dobro se osjećam i nadam se da će tako biti do kraja sezone. Ne mogu reći ništa o produljenju ugovora s Realom jer nisam razgovarao s vodstvom kluba. Miran sam.Uvijek ponavljam istu stvar, da želim ostati ovdje. Moram razgovarati s klubom kako bih saznao što misle."

"Želim zaslužiti novi ugovor, a ne da mi ga se pokloni. Nitko mi nikad ništa nije poklonio. Želim ostati zbog svojih zasluga. Ništa ne može promijeniti moje mišljenje o klubu. Real je klub mog života i nitko ni ništa to ne može promijeniti", istaknuo je Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smeta mi što mi kažu da je potrebno dozirati moje nastupe. Ovdje sam 11 godina i znam što se traži. Mnogo toga se govori o Realu, što je normalno jer je riječ o najboljem klubu na svijetu. Toni Kroos i ja smo igrali dobro prije Svjetskog prvenstva, a sada se govori da ne možemo. Puno toga smo osvojili i zajedno. Tako da mi ne smeta, naviknuo sam takve priče", rekao je Modrić i u nastavku se osvrnuo na igranje za hrvatsku reprezentaciju i demantirao priču koja se pojavila u španjolskim medijima - da su ga iz Reala tražili da se oprosti od Vatrenih:

"Kao što sam rekao nakon Svjetskog prvenstva, plan mi je igrati za Hrvatsku do kraja Lige nacija. Nisam donio odluku što će biti nakon toga. Vidjet ćemo, moram dobro razmisliti. Real me nikad nije tražio da prestanem igrati za reprezentaciju. Nije njihov stil davati ultimatume. I to nikada nije utjecalo na moje nastupe za Real."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno se priča o mojim godinama, ali pokazao sam da mogu igrati za Real i Hrvatsku. Nakon Lige nacija ću donijeti odluku što dalje", poručio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo