DOBAR JE LUKA / Ne objavljuje često, ali kad objavi onda to mora biti hit. Modrić se javio na Instagramu, pogledajte prizor i šaljivi komentar s treninga

Hrvatska će protiv Cipra imati veliko pojačanje u odnosu na rujanski ciklus

7.10.2021.
8:16
Goran Stanzl/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak nastavlja svoju avanturu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, a Vatreni će prvu od dvije listopadske utakmice odigrati na Cipru.

Vatreni trenutno dijele prvo mjesto s Rusijom s 13 osvojenih bodova, dok je Cipar posljednji s četiri osvojena boda, a Slovačka, s kojom Hrvatska igra u ponedjeljak ima devet bodova i treća je na ljestvici.

Hrvatska će protiv Cipra imati veliko pojačanje u odnosu na rujanski ciklus. U momčad se vratio kapetan Luka Modrić, koji je zbog ozljede propustio prošlo okupljanje. S Modrićem je atmosfera u reprezentaciji odmah bolja, a kapetan je to podijelio sa svima putem svog Instagrama.

Modrić je na Instagram-storyju objavio prizor s treninga na kojem se šali s Domagojem Vidom, a u potpisu slike stoji: "Tamo je put prema Kataru". Modrić ne objavljuje često, ali kad objavi, onda to mora biti hit.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali