'JAKO JE TO RUŽNO' / Luka Modrić otvorio dušu uoči možda i najvažnije utakmice sezone: 'Govore mi da moram u mirovinu, ponavljaju da smo mrtvi...'

Image
Foto: Profimedia

Luka je gostovao kod legendarnog Engleza Rija Ferdinanda u emisiji "Između linija" na BT Sportsu

21.2.2023.
8:42
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ključni igrač Real Madrida Luka Modrić uoči utakmice protiv Liverpoola gostovao je kod legendarnog Engleza Rija Ferdinanda u emisiji "Između linija" na BT Sportsu.

Image
LUKA, KAKO SI SPAVAO? /

Pazite što su protivnički navijači noćas napravili Modriću i njegovim suigračima

Image
LUKA, KAKO SI SPAVAO? /

Pazite što su protivnički navijači noćas napravili Modriću i njegovim suigračima

Real i Liverpool susreću se u utorak u osmini finala Lige prvaka, a taj će susret biti repriza prošlogodišnjeg finala tog natjecanja. Lani su uspješniji bili nogometaši madridskog kluba koji su slavili 1:0 i postali europski prvaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su bili favoriti protiv nas, od prve nokaut runde do finala. Točnije, javnost ih je takvima proglasila. Slušali smo i gledali kako nas svi otpisuju i sumnjaju u nas. Gorili smo od toga da im pokažemo suprotno i to nam je bio najveći motiv. Svi su govorili da će proći PSG, Chelsea, City... Ti si sam rekao da si i ti to tvrdio. Sigurno si bio uvjeren da će i Liverpool pobijediti u finalu?", Upitao je Luka Ferdinanda, a on odgovorio:

"Ne, vi ste mi bili favorit u finalu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Potom mu je Modrić zahvalio i dodao:

"Ružno je to. Prije svake utakmice s ovim suparnicima su nas otpisivali, a onda kada smo protiv svih njih nadoknađivali zaostatke, preokretali i pobjeđivali, govorili su da je to zato što imamo sreće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je nakon toga da su mu treneri zabranjivali udaranje lopte vanjskom, ali nije htio otkriti koji pa se osvrnuo na sve češće sumnje u njegove sposobnosti jer mu je već 37 godina.

"Prije svake utakmice govore 'Modrić se mora umiroviti', 'Kroos ne treba igrati', 'Benzema je ovakav i onakav', ponavljaju da smo mrtvi, ali mi im stalno ne prestajemo dokazivati da su u krivu", poručio je Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo