Luka Modrić objavio gdje će igrati sljedeće godine!

Luka Modrić i ove će zime biti vrlo tražena roba na Otoku.

29.12.2011.
13:36
VOYO logo

„Sve što se navodi u tisku čitam i ja, nikakvih drugih spoznaja o navodnim ponudama nemam. Uopće se time ni ne zamaram. Dajem sve od sebe da Tottenham postiže rezultate kojima stremi klub i navijači. Snažni smo i razigrani. S obzirom na sve okolnosti, prije svega na činjenicu da ne želim više prolaziti Golgotu kao u ljetnom razdoblju transfera, gotovo sa 100-postotnom sigurnošću mogu kazati da ću ostati u Tottenhamu do ljeta", rekao je Modrić za Sportske novosti.

Nakon nešto lošijeg ulaska u sezonu, Luka je opet postao jedan od najboljih igrača Spursa, te je sigurno među najzaslužnijima što je momčad na trećem mjestu prvenstvene ljestvicu. Teško je očekivati da će ga predsjednik Daniel Levy pustiti u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mali postotak za odlazak uvijek ostavljam kao teorijsku mogućnost, ako klub dobije takvu ponudu za mene koju ne može i(li) ne želi odbiti. No, realno je da ostajem Spurs do lipnja, a onda će se vidjeti. Sve su opcije moguće, no daleko je to, neću se zamarati. Želim samo biti zdrav i dobro igrati, sve ostalo će ići kako treba ići", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo