Modrić razočaran zbog 'priče tjedna': 'Nažalost, ne možemo ništa promijeniti'

Hrvatska je protiv Švicarske u St. Gallenu odigrala 2:2. Rezultat nije loš, no jasno se vidjelo kako Vatreni teško mogu parirati bilo kome kada na terenu nije naš maestro - Luka Modrić.

7.3.2014.
9:11
VOYO logo

"Ne treba sada izdvajati velike zaključke iz ove utakmice. Bilo je dobrih dijelova i manje uspješnih, najbitnije je da nismo izgubili, kad već nismo uspjeli pobijediti. Važno je i da se nitko nije ozlijedio, da možemo u miru dočekati pripreme za SP. Treba gledati cjelokupnu utakmicu, mi smo jedna momčad i kad sve zbrojim odigrali smo dobru utakmicu. I u prvom poluvremenu bilo je finih dijelova, a krajnji rezultat je zadovoljavajući", rekao je Modrić i nastavio:

"Moglo se ponovno vidjeti da su Švicarci s pravom na šestom mjestu FIFA-ine ljestvice, posjeduju veći broj jako dobrih individualaca. To kako smo mi s njima odigrali, pogotovo u drugom poluvremenu je razlog za optimizam. Ova nam je utakmica učvrstila samopouzdanje. Sve više upijamo ideje koje izbornik želi od nas i na SP-u će to bolje izgledati. Treba dodati da smo proteklih dana imali i testiranja, malo smo trenirali."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i sve nogometne fanove u Hrvatskoj, i Luku je oduševio nastup Ivice Olića.

"Nevjerojatan je. Strašno je tako igrati i trčati u tim godinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj hrvatski veznjak progovorio je i o nogometnoj priči tjedna, Josipu Drmiću, nesuđenom hrvatskom reprezentativcu koji je u St. Galenu dva puta zabio Danijelu Subašiću.

"Drmić je pokazao da je jako dobar igrač. Zamijetio sam ga nekoliko puta u njemačkoj ligi dok sam gledao Nürnberg. Svidio mi se već tamo, a u ovoj utakmici je samo potvrdio da je vrlo kvalitetan. Nažalost, on ne igra za nas... Što ćemo, tako je kako je, tu ne možemo ništa promijeniti", zaključio je Luka za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo