KAKAV DUO / Luka Modrić je za Zlatka Dalića imao samo jednu jedinu riječ

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Za kapetana Luku Modrića Dalić je imao samo riječi hvale, pogotovo jer i u 37. godinu igra nevjerojatno

16.11.2021.
13:13
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija bit će među reprezentacijama koje će 2022. igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nakon što je u nedjelju na Poljudu svladala Rusiju s 1:0 i tako osvojila prvo mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini, s bodom više od Rusa koji će u ožujku sljedeće godine igrati u dodatnim kvalifikacijama. Zlatko Dalić postao je tako prvi hrvatski nogometni izbornik koji će imati priliku voditi "Vatrene" na tri velika natjecanja.

Luka Modrić objavio je nakon utakmice s Rusijom fotografiju iz svlačionice na kojoj su on i izbornik Zlatko Dalić. Za izbornika je imao samo jednu riječ - Šef.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MORAJU U DOIGRAVANJE /

Srbi rasplakali Ronalda, slavni Portugalac nije mogao doći k sebi nakon utakmice u Beogradu

Image
MORAJU U DOIGRAVANJE /

Srbi rasplakali Ronalda, slavni Portugalac nije mogao doći k sebi nakon utakmice u Beogradu

Najbolji u povijesti

Nakon srebra na SP-u 2018. u Rusiji, te osmine finala na EURO-u ove godine, Dalić je za kormilom reprezentacije izborio i svjetsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Kataru.

U povijesti hrvatske vrste niti jedan izbornik nije imao priliku voditi "Vatrene" na tri turnira. Miroslav Blažević i Slaven Bilić su vodili reprezentaciju na dva velika natjecanja, a Mirko Jozić, Otto Barić, Zlatko Kranjčar, Niko Kovač i Ante Čačić na po jednim turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nahvalio Modrića

"Tko može platiti ovo jučer? Nema tih milijuna, ne možeš staviti cijenu na to. Isto vrijedi i za cijelo proteklo razdoblje od 2017. godine. Ja pamtim samo lijepe trenutke, ne zamaram se ostalim stvarima, bitni su mi navijači, pogotovo ovi sinoćnji", kazao je Dalić u intervjuu za Hrvatski radio.

Za kapetana Luku Modrića Dalićje imao samo riječi hvale, pogotovo jer i u 37. godinu igra nevjerojatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fascinantan je. Kada on pokazuje takvu energiju, onda to prenosi i vuče na ostale igrače koji imaju privilegiju da dijele svlačionicu s njim", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo