Svima u lice sasuo istinu koju se ne usudi reci ni Mourinho

Igraci Chelseaja su ogorceni nkon ispadanja od Atletica u polufinalu Lige prvaka. Branic David Luiz smatra da se sezona bez trofeja za klub sa Stamford Bridgea moze nazvati jedino 'sra*em'.

2.5.2014.
17:27
VOYO logo

U srijedu je Chelsea ispao od Atletica u polufinalu Lige prvaka. Vec odavno je ispao i iz oba engleska kupa, a u Premierligi nema previse izgleda za naslov.

Dva kola prije kraja ima dva boda zaostatka za Liverpoolom i jedan prednosti pred Manchester Cityjem koji je odigrao utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako u ovako velikom klubu ne osvojis nijedan trofej, mozes reci da je sezona sra*e. To je jedina istina", rekao je Luiz u razgovoru s engleskim novinarima.

"Nastavit cemo se boriti u ligi, ali bit ce tesko jer rasplet ne ovisi o nama. Normalno je da ljudi ocekuju od Chelseaja da se bori za trofeje, ali nije uvijek moguce pobjedivati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/XFhcFA5Uad0

- Eden Hazard nije igrac koji ce se 100 posto zrtvovati za momcad. Ne, nisam zadovoljan njegovom defenzivnom igrom. Razgovaram s njime cijelu sezonu i nastojim mu to popraviti – izjavio je Chelseajev menadzer Jose Mourinho…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea se u srijedu oprostio od Lige prvaka u polufinalu, nakon poraza od madridskog Atletica 3-1 na Stamford Bridgeu. Hazard kod izjednacujuceg pogotka spanjolske momcadi nije ispratio suparnickog branica Juanfrana u pripremi akcije za pogodak Adriana Lopeza.

- Protiv Atletica u Madridu (0-0, op.a.) Willian je igrao na lijevoj strani i Ashley Cole je bio zasticen cijelo vrijeme. Protiv Liverpoola je Schurrle igrao na lijevoj strani i opasni suparnicki branic Glen Johnson je bio potpuno pod nasom kontrolom. Eden nije tip igraca koji je mentalno spreman pratiti kretanje suigraca koji igra lijevog beka i zivjeti utakmicu zajedno s njime. Ako se osvrnete na prvi Atleticov gol, bit ce vam sasvim jasno gdje je bila nasa pogreska i zbog cega smo primili gol. Vrhunske momcadi si ne bi smjele priustiti takve pogreske – otvoreno je Mourinho prozvao 23-godisnjeg belgijskog reprezentativca, kojeg mnogi smatraju najboljim igracem Chelseaja, a prije nekoliko je dana primio nagradu za najboljeg mladog igraca u Premierligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hazard je nakon utakmice navodno izjavio kako njegova momcad igra na kontranapade, te kako ne preuzima inicijativu u igri. Dakako, protumacilo se to kao kritiziranje vlastitog trenera i njegove taktike, ali Mourinho je odbacio takve sugestije.

- Kao prvo, slusao sam taj njegov intervju. Rekao je sasvim druge rijeci u odnosu na ono sto su prenijeli neki mediji. Kontekst je potpuno transformiran. Mediji tvrde da me je kritizirao, ali nema nicega takvoga u onome sto je on rekao – veli portugalski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo