Dinamovac: 'Dva milijuna navijača ga mole da ostane!'

Legenda Boca Juniorsa Juan Roman Riquelme odlučio je napustiti klub, međutim navijači se ne slažu s njegovom odlukom i mole ga da ostane.

12.7.2012.
13:54
VOYO logo

"Dva milijuna navijača mole ga da ostane u Boci. I ja sam mu poslao SMS. Ali, kad on nešto kaže, tako i bude. Bojim se da odlazi. Rekao mi je da više ne može dati sto posto i stoga ne želi uzimati klupski novac. Navijači to ne žele prihvatiti. Došli su mu pred kuću i pjevali: ‘Riquelme je Boca, a Boca ne ide nigdje", rekao je Lucho za 24sata.

Riquelme je poput božanstva u Argentini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ondje si je sagradio ogromnu kuću, najveću u kvartu. Pljačkaši? Ma kakvi, njega štite navijači. Nitko ni ne pomišlja provaliti mu u kuću. Može je ostaviti otvorenu 24 sata na dan", kazao je Ibanez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

34-godišnji Argentinac u Bocu se iz Europe vratio 2007. godine, a sada je izvjestan njegov odlazak u Flamengo, koji mu nudi pet milijuna eura na godinu (milijun više nego što zarađuje u Argentini).

"On je najveća klupska legenda, veća i od Maradone. Diego je u Boci igrao tri godine, Riquelme čak 12 godina! Teško je opisati njegovu popularnost. Primjerice, ne može sam otići u šoping. Zaustavljali bi ga na cesti svaki metar te tražili autogram i fotografiranje. Inače, malo je čudan. Ako vas ne prihvati na prvu, neće nikad. Imao sam sreće, bio sam klinac. Prišao sam mu i pitao ga za savjet, nešto o slobodnjaku. Zavolio me i od tada smo prijatelji. No, bojim se da prijatelj odlazi", zaključio je Lucho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo