LUDILO: / Angel Di Maria poput argentinskog navijača 'zapalio' svoje suigrače

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Francuski prvak PSG je u 4. kolu francuskog prvenstva s 3:0 deklasirao Monaco Danijela Subašića i Marija Pašalića. Tako je PSG zadržao maksimalan učinak u prvenstvu.

31.8.2015.
11:35
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nakon utakmice, igrači PSG-a proslavili su pobjedu protiv jednog od izravnih konkurenata za naslov prvaka Francuske.

Image
NOĆ ZA ZABORAV: /

Danijel Subašić je osjetio kako je to biti 'izbušen' na vlastitom golu

Image
NOĆ ZA ZABORAV: /

Danijel Subašić je osjetio kako je to biti 'izbušen' na vlastitom golu

Pobjede nad Monacom uvijek su velike, bez obzira što Monaco trenutno igra dosta loše zbog čega je tek trinaesti u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito je nešto trulo u Kneževini, ovaj Monaco nije niti sjena onom prošlogodišnjem koji je u osmini finala u prvoj utakmicirazvalio Arsenal na Emiratesu s 3:1.

Francuski mediji tada su pisali kako je to bila možda i najbolja predstava jednog francuskog kluba u Ligi prvaka godinama unazad. I nisu pogriješili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovogodišnji Monaco sjena prošlogodišnjeg

Trener Arsenala Arsen Wenger u šoku je gledao kako njegovi sunarodnjaci marširaju Londonom poput pobjedničke vojske kojoj se ne može stati na kraj. No, to je sada prošlost, neki drugi vjetrovi zapuhali su Kneževinom, a nogometaše PSG-a to niti malo ne zanima.

Oni gledaju prema naprijed, gledaju sebe i osvojena tri boda protiv velikog konkurenta bila su dovoljna za veliku radost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Di Marija poput argentinskog navijača

Uostalom najbolje to potvrđuje večera poslije utakmice i jednom od restorana u Kneževini. Novopridoška zvijezda PSG-a Angel Di Maria odigrao je sjajnu utakmicu i pokazao da se odlično uklopio u pariški sastav.

Njegova fantastična asistencija Lavezziju za 3:0 završila je na društvenim mrežama, a osim na travnjaku Di Marija je donio novu dimenziju i van travnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac je u jednom trenutku predvodio slavlje svojih igrača popevši se na stolicu i u stilu argentinskih navijača vodio pjesmu. Uradak je snimio njegov suigrač, Marco Verratti...

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo