HRVAT BRILJIRAO U FRANCUSKOJ / Lovro Majer fantastičnu predstavu protiv Marseillea okrunio golom nakon kiksa Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Sofa Score je Lovru Majera nagradila ocjenom 7,6, te je bio treće najbolje ocijenjeni igrač utakmice

14.5.2022.
23:25
Profimedia
VOYO logo

Majerov gol pogledajte ovdje.

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer odigrao je fantastičnu utakmicu u pretposljednjem kolu francuskog prvenstva. Njegov Rennes ugostio je Marseille te je slavio s 2:0. Majer je svoju sjajnu predstavu za koju ga je Sofa Score nagradila s ocjenom 7,6 okrunio sjajnim pogotkom u 35. minuti susreta. Zanmimljivo u akciji za gol 'zaplivao' je njegov reprezentativni suigrač Duje Ćaleta Car.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Rennes je ostao u utrci za plasman u Ligu prvaka.

Gotovo sigurno će iz lige ispasti Bordeaux, koji je osvojio bod u utakmici protiv Lorienta, no na dnu je ljestvice s 28 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nogometaši Ajaccia izborili su povratak u prvu francusku ligu 1-0 (1-0) domaćom pobjedom protiv Toulousea u susretu posljednjeg, 38. kola druge lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajaccio se tako pridružio Toulouseu kao izravni putnik u prvu ligu. Toulouse je povratak u društvo najboljih nakon dvije godine provedene u Ligue 2 izborio još ranije. Na kraju prvenstva prvi Toulouse je osvojio 79, a drugi Ajaccio 75 bodova.

Auxerreu tako nije bila dovoljna 2-1 pobjeda protiv Amiensa u posljednjem kolu, ostao je treći sa 74 boda te će povratak u prvu ligu iz koje izbiva još od 2012. godine, morati potražiti kroz dodatne kvalifikacije. U tim dodatnim kvalifikacijama sudjelovat će još Paris FC i Sochaux, koji su zauzeli četvrto i peto mjesto u drugoj ligi te 18-plasirani sastav prve lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo