LOVREN POSTAJE NASLJEDNIK LEGENDARNOG SRBINA? / Poznati klub pripremio ponudu za Hrvata, čeka se odgovor iz Liverpoola

Image
Foto: Profimedia

Lani ga je u svojim redovima poželjala Roma, ali je na kraju ostao

19.7.2020.
18:03
Profimedia
VOYO logo

Ruski prvak Zenit iz Sankt Peterburga želi u ljetnom prijelaznom roku dovesti hrvatskog reprezentativca DejanaLovrena (31), koji u Liverpoolu ima skromnu minutažu, objavili su prije nekoliko dana britanski mediji.

Daily Mail objavio je ovog vikenda kaka su Rusi spremni za usluge Vatrenog Liverpoolu ponuditi devet milijuna funti, ali bi problem mogao biti taj što Redsi za njega žele 15 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zenit u Lovrenu vidi savršenu zamjenu za legendarnog Branislava Ivanovića. Daily Mail navodi kako će Liverpool vjerojatno odbiti ponudu, jer bio nda morali dovesti novog braniča dok Lovren zadnje dvije sezone funkcionira kao savršena zamjena za često ozljeđivane Gomeza i Matipa.

Novi ugovor?

Ne povisi li Zenit ponudu na barem 15 milijuna funti mogu zaboraviti na transfer, a u Liverpoolu su već najavili da će mu produljiti ugovor za jednu godinu ako ne ode ovog ljeta. To je taktički potez kluba jer su svjesni da bi u suprotnom idućeg ljeta mogli ostati bez njega besplatno jer mu tada istječe ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Dejan Lovren of Liverpool reacts Liverpool v Arsenal, Premier League, Anfield, Liverpool, UK - 27 August 2017,Image: 347371476, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Lovren je u Liverpoolu od 2014. godine te je u 185 nastupa zabio osam golova, a ugovor s Redsima ističe mu za godinu dana. U zadnje dvije sezone ima bitno manju minutažu.

O Lovrenovu odlasku iz Liverpoola nagađalo se i prošlog ljeta, kada se pisalo da bi karijeru mogao nastaviti u Romi, ali je na kraju ipak ostao na Anfieldu. Zenit je u zadnje dvije sezone pod vodstvom trenera Sergeja Semaka (44) dominirao u ruskom prvenstvu, ali morat će pojačati obranu i dobro bi mu došao iskusni stoper kakav je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone standardni stoperski par Zenita činili su Ukrajinac Jaroslav Rakicki (30) i srpski branič Branislav Ivanović (36), dok bi povremeno uskakao stoper iz Venezuele Yordan Osorio (26), koji je na posudbi iz Porta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo