POLUDIO NA ŠPANJOLCE /

Lovren poslao poruku Ramosu: 'Pa ti pričaj na konferenciji majstore. To su pi**e obične'

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Lovrena je naljutilo ponašanje Španjolaca koji se nisu čestitali našim nogometašima na pobjedi

16.11.2018.
7:51
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Dejana Lovrena naljutilo je ponašanje španjolskih reprezentativaca koji se nisu čestitali našim nogometašima na pobjedi. A tu su i neki stari obračuni sa Sergiom Ramosom... 

"Mi smo Španjolce pozdravili nakon 6:0 poraza. Je, bila je sramota, izgubili smo 6:0, ali smo pokazali da smo fair-play ekipa. A oni... samo je jedan igrač čestitao, Morata. A za ove ostale nemam baš nekih pozitivnih riječi. Nisam nikad doživio da se suparnici tako ponašaju i zato mi je ova pobjeda time draža. Očito smatraju da su veći od nas, ali smo im pokazali da to nisu. I neće biti" odbrusio je branič Livepoola i pohvalio navijače:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je, jednostavno mi je drago. Vratila su se neka sjećanje pred punim Maksimirom. volio bih da je tako uvijek. Nadam se da će jednog dana sagraditi taj stadion o kojem pričaju. Ako to ne naprave..."

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je najavio nedjeljni konačni sraz skupine protiv Engleza: "Na Wembleyju nemamo što za izgubiti. Volimo igrati protiv Engleza, ali smo svjesni da će biti teška utakmica. Trebamo biti oprezni."

Prepucavanje traje već neko vrijeme

Podsjetimo, ovih je dana trajalo prepucavanje preko medija na relaciji Lovren-Ramos, a neki dan je španjolski kapetan izjavio:

"Hrvatska ima igrače svjetske kvalitete, poput Modrića i Rakitića, no više nas brine blok igrača. Više nas brine njihova momčadska igra nego pojedinci", rekao je 32-godišnji stoper na konferenciji za medije aludirajući time na kritike koje mu je uputio hrvatski branič.

Ramos je upitan da komentira riječi Dejana Lovrena koji je prije dva tjedna izjavio kako Ramos radi više pogrešaka od njega ali da Španjolac ima sreće jer to radi kada Real Madrid pobjeđuje sa 5:1 ili 5:2, čime to ostane neprimjetno, dok se Lovrenu to dogodi u susretima koji završe 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam dolaze li takvi komentari zbog frustracije ili čega drugog, no vrijeme će svakoga postaviti na svoje mjesto. Ja nemam potrebu odgovarati niti Lovrenu niti ikome drugome tko želi tri naslovnice u novinama ili biti na tri televizijska dnevnika. Što prije zaključimo ovu temu tim bolje. Neka svatko bude poznat po onome što pokazuje na terenu a ne po onome što govori o drugima", odgovorio je Ramos.

Poslao Ramosu videoporuku

Lovren je u videoporuci ovako odgovorio kapetanu španjolske nogometne reprezentacije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Aaa-ha. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi**e obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana", rekao je Lovren pokazujući hrvatski grb, a prekrivajući španjolski grb na svom dresu.

Za kraj je još dodao: "A sad pobijediti Englesku. Gazimo, gazimo."

Prije nekoliko dana  32-godišnji stoper na konferenciji za medije je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska ima igrače svjetske kvalitete, poput Modrića i Rakitića, no više nas brine blok igrača. Više nas brine njihova momčadska igra nego pojedinci", rekao je Ramos aludirajući time na kritike koje mu je uputio hrvatski branič.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo