Vatreni iz Brazila e-mailom rastužio klub i navijače

Engleski tabloid Daily Mail objavio je u srijedu na svome internetskom izdanju da je hrvatski nogometaš Dejan Lovren poslao formalan zahtjev upravi Southamptona da mu dopusti odlazak iz kluba.

11.6.2014.
18:59
VOYO logo

U članku stoji da je 24-godišnji branič 30. svibnja poslao e-mail direktoru Lesu Reedu i predsjedniku Ralphu Kruegeru u kojem je izrazio želju za napuštanjem kluba ovo ljeto.

Lovren je navodno istaknuo ambiciju da u sljedećoj sezoni zaigra u Ligi prvaka, a treba podsjetiti da engleski mediji već tjednima pišu o interesu Liverpoola za njegove usluge. Također, hrvatski je reprezentativac navodno istaknuo i da su na njegovu odluku utjecale promjene u vodstvu kluba, a to bi se ponajprije trebalo odnositi na odlaske izvršnog direktora Nicole Cortesea i menadžera Mauricija Pochettina koji je postao trener Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku Daily Mail navodi da je Lovren razgovarao s čelnicima kluba na kraju prošle sezone, nakon što je postalo jasno da postoji zanimanje Liverpoola. Poslije sastanka je uslijedio i e-mail u kojem je bivši nogometaš Dinama i Lyona objasnio razloge svoje želje za odlaskom.

Lovren je prošlo ljeto došao u Southampton iz Lyona u transferu vrijednom deset milijuna eura. U prvoj sezoni u Premierligi je dobivao samo pohvale za svoje igre, pa i ne čudi da je privukao pažnju brojnih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo