izostaje između četiri i šest tjedana / Loše vijesti za Mamića i Čačića: Pjaca slomio ključnu kost

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac je stradao u 62. minuti nakon jednog duela u kaznenom prostoru Hajduka

16.3.2016.
20:37
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamovu pobjedu 2-0 u Splitu protiv Hajduka u prvom susretu polufinala hrvatskog Kupa pokvarila je vijest o ozljedi Marka Pjace koji je po svemu sudeći slomio ključnu kost.

Prema prvim prognozama, Pjaca će s travnjaka izostati između četiri i šest tjedana i propustit će obje prijateljske utakmice hrvatske vrste s Izraelom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac je stradao u 62. minuti nakon jednog duela u kaznenom prostoru Hajduka. Nezgodno je pao i odmah se uhvatio za rame uz bolnu grimasu.

Prema prvim prognozama, Pjaca će s travnjaka izostati između četiri i šest tjedana i propustit će obje prijateljske utakmice hrvatske vrste s Izraelom (Osijek, 23. ožujka) i Mađarskom (Budimpešta, 26. ožujka).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi. Koliko me veseli prvo poluvrijeme toliko me naljutilo drugo. Prvih 45 minuta smo dominirali i iskoristili tek manji broj šansi koje smo stvorili, ali u nastavku nismo bili na toj razini. Jako sam tužan i jadan zbog Pjace kojem je, čini se, puknulo rame i dulje će izbivati s terena. Već je na putu za Zagreb", rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Dinamo je na Poljudu slavio golovima El Arbi Hillel Soudanija (23) i Ante Ćorića (29). Uzvratni susret je 6. travnja na stadionu Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo