nisu imali šanse / Potop Vinkovčana u Kranjčevićevoj: 'lokosi' dodatno gurnuli Cibaliju prema 2. ligi

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Ovo je za goste bila vrlo važna utakmica, uostalom svaka je za njih takva dok god postoje matematičke šanse za hvatanje barem devetog mjesta

7.4.2017.
21:00
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Serija poraza Vinkovčana nastavljena je i u Kranjčevićevoj gdje je Lokomotiva lakoćom slavila s 4:1. Cibalia je već jednom nogom u Drugoj HNL što pokazuje i govor tijela igrača tijekom susreta, piše Sportnet. 

Možda bi sve bilo drugačije da nije bilo tog ranog pogotka Lokosa već u trećoj minuti, Cibalia se nije uspjela oporaviti i igrači nisu vjerovali da mogu do preokreta i važnih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je za goste bila vrlo važna utakmica, uostalom svaka je za njih takva dok god postoje matematičke šanse za hvatanje barem devetog mjesta, no to vrijedi od početka drugog dijela sezone pa unatoč tome Cibalia ide iz poraza u poraz.

Ovdje je već u trećoj minuti Čuljak skrivio kazneni udarac zbog prekršaja nad Grezdom, a Josip Ćorić bio je precizan i s 11 metara doveo domaćina u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvog dijela Lokosi su bili bolji protivnik, Cibalia nije zaprijetila Šemperu, a novi pogoci došli su tek u nastavku.

U prvih 15 minuta drugog dijela Lokomotiva je dovršila posao. Prvo je Majer asistirao Doležalu za 2:0, zatim je Grezda povisio na 3:0 da bi Bočkaj poslao i četvrti put Matkovića po loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U završnici susreta Glavica je samo smanjio na konačnih 4:1, što nije posebno popravilo dojam koji su gosti ostavili u ovom susretu, piše Sportnet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo