Premiership / Liverpool uraganskom predstavom ponizio Manchester United i izbio na vrh tablice

Image
Foto: profimedia.hr

Manchester United je, pak, pao za jednom mjesto, sada je šesti sa 54 boda, ali i slabijom razlikom pogodaka od petog Arsenala koji je i odigrao dvije utakmice manje

19.4.2022.
23:10
profimedia.hr
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola izbili su na vrh ljestvice Premier lige zahvaljujući uvjerljivoj 4-0 (2-0) domaćoj pobjedi protiv svog velikog rivala Manchester Uniteda u zaostaloj utakmici igranoj u utorak.

Liverpool je poveo na samom otvaranju utakmice golom Luisa Diaza (5), na 2-0 povisio je Salah (22), da bi u nastavku mrežu gostiju pogodili još Mane (68) te drugi put Salah (85).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dva ovosezonska prvenstvena susreta Liverpool je Manchester Unitedu postigao čak devet golova pritom ne primivši niti jedan, u listopadu je na Old Traffordu bilo čak 5-0. Vodeći Liverpool sada ima 76 bodova, dva više uz utakmicu više od drugog Manchester Cityja koji će u srijedu ugostiti Brighton and Hove Albion. 

Manchester United je, pak, pao za jednom mjesto, sada je šesti sa 54 boda, ali i slabijom razlikom pogodaka od petog Arsenala koji je i odigrao dvije utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo